Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Majka Dragane Mitar zgrožena njenim ponašanjem i ljubavnim trouglom: Njoj treba šamarčina da se osvesti

Smatra da njena ćerka nije psihički spremna za Zadrugu 3

0 184

Dragana Mitar uplovila je u vezu sa Vladimirom Tomovićem, iako i dalje tvrdi da voli Edisa Eda Fetića, dečka sa kojim je vezu počela mnogo pre „Zadruge“. Njena majka Jadranka šokirana je ponašanjem svoje ćerke i ljubavnim trouglom u kome se našla.

– Verujte mi da bar pola stvari, 50 posto sam prvi put čula, jer svako ima dovoljno godina da ima svoj život u rukama. Nije htela nikome, mislim na nas roditelje, nije htela da se poverava jer uglavnom, nekako joj se ne sviđa ono što od nas dobije, uglavnom tera glavom kroz zid, ja kao majka sam se trudila da malo uči i na tuđim greškama, iskustvo i inteligencija je bitna da bi čovek mogao nešto da nauči na tuđim greškama, da se ne slomi sve na njenim leđima, međutim, ona je toliko bila samouverena, hrabra, tvrdoglava, pa nek je i na njenu štetu, ne znam da li je to zato što je Jarac u horoskopu, ne znam, ali znam da ne sluša nikoga, sve ovo što je uradila… Ja sam jednom prilikom nažalost morala da se uključim kad je bilo problema sa Sinišom, isto mislim da sam u suštini tim intervjuom pokvarila možda ili razjarila Sinišu još više sa tim, ali ja, verujte, to nasilje koje ne vidi niko kad se dešava u četiri zida ne mogu da podnesem, a toliko slušamo o tome i toliko nas bombarduju, vidite i sami, morala sam tu da progovorim, posle toga se prašina slegla i ništa se nije dešavalo – rekla je Draganina majka Jadranka za Pink.rs i dodala:

Jadranka se osvrnula i na odnos Dragane sa Edom, te priznala da baš ne zna puno o tome, ali da joj je važno to što njega njihov unuk prihvata.

– Znam samo 50 posto, ne znam njihove reči i dogovor, ali vidim dela. Otkako se taj gospodin spominje, sve vreme i u prošloj Zadruzi i kad je izašla, znam da je bio uz nju, da ga Jovan obožava i da je predivan, to meni govori, ja vidim da ga je dete prihvatilo, ja sam rekla da ne želim da dete upoznaje sa bilo kim, na stranu, otac će uvek biti privilegija kad god želeo, nikakve one zabrane i druga sr** da izvinete, otac je otac, vaša priča se završila, ako ste prestali da budete supružnici, niste prestali da budete roditelji. Ne možemo sad puj pike ne važi, ja mrzim ženu, pa ću sad marš napolje i dete i više ne postoji, ej, ako je zakon takav, onda stvarno treba pobiti te koji tako naprave i baš me briga. Za ljubav je potrebno dvoje, kao i za mržnju. Zaista ovo sada u čemu se Dragana našla ja sam razočarana, očajna, jedino Mića tamo razmišlja kao ja. Njoj očigledno treba neki zemljotres, da ne kažem šamarčina da se osvesti. A to je ono što ja ne znam, šta je to što se kod nje sada lomi, koči, da kaže stani malo, da odbije manipulatora, a to da se on zaljubio u roku tri dana, to može da priča svojoj mami. Ona mu je u video pozivu rekla da se odmakne od Mine, on je odmah poslušao, jak čovek od 40 godina – zaključila je Jadranka.

Izvor Pink.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.