Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Vesna Zmijanac: Uvek sam bila galantna, možda više nego muškarci prema meni

Vesna Zmijanac je tokom svoje dugogodišnje karijere prošla kroz sito i rešeto, ali je, zahvaljujući svojoj hrabrosti i želji za pevanjem, uspevala da prevaziđe sve probleme

0 140

Vesna Zmijanac je tokom svoje dugogodišnje karijere prošla kroz sito i rešeto, ali je, zahvaljujući svojoj hrabrosti i želji za pevanjem, uspevala da prevaziđe sve probleme.

Folk zvezda se između ostalog u razgovoru za Kurir pohvalila da je zakazala koncert u Sava centru za 18. mart sledeće godine, pa se dotakla vremena kad je bila u jeku popularnosti, životnih grešaka i ljubavnih promašaja, ali i boemskih noći kad je iz kafana izlazila bez dinara u džepu.

– Velika novost kod mene je koncert koji ću praviti 18. marta u Sava centru. Krećemo tad, pa ako publika bude tražila još, dobiće.

Dosta si zaradila i, kažu, pametno ulagala u nekretnine.

– Pa šta znam, nisam ni ja baš mnogo pametna. U vreme države koja je bila od Triglava do Đevđelije radila sam po sto dana u godini. Pevala sam dvaput dnevno, bilo je mnogo para, radilo se dan za danom. Trebalo je mnogo više novca da imam.

Pa gde si potrošila sav taj novac?

– Ne znam gde. Na život. Trošila sam ga, i dan-danas trošim kad zaradim. Ma, bukvalno na svašta. Pogledaj samo moju garderobu, a nisam imala kostimografa, niti sam uzimala na korišćenje pa vraćala, kao što se danas radi. Ja odem pa kupim. Nisam rasla u izobilju i imala sve što poželim pa da sam štedela. Ma kakvi. Bila sam željna svega. Ispunila sam sve svoje želje, od auta do kuće, pa do raznih promašaja. Ne pitaj me!

Jesi li trošila na svoje partnere?

– Više nego oni na mene. Nisam nikad nikog finansirala, ali sam uvek bila galantna, možda više nego oni prema meni. Prosto neki put moji muškarci ne znaju šta da mi kupe jer imam sve i ne treba ništa.

A na kocku?

– Ne. Imala sam drugi problem. Bila sam boem i znala sam u kafani da ostavim mnogo para.

Izvor Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.