Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Severina se obratila javnosti: Oduzeli su nas jedno od drugog fizički, ali to je sve što su mogli

Odluka suda da se pevačici oduzme dete zaprepastila je mnoge

0 293

Sud je doneo odluku da Severini Kojić oduzmu sina i starateljstvo nad njim pripadne ocu Milanu Popoviću. Ova odluka zaprepastila je mnoge.

Pevačici je ova odluka strašno tešklo pala, utučena je i ne prestaje da plače. Trenutak kada je sina morala da preda ocu bilo je nešto najgore u njenom životu.

Ona se danas prvi put obratila javnosti, a poruka koju je poslala rastopiće i najtvrđa srca.

Njenu izjavu prenosimo u celosti:

„Znas sine, to su samo neki papiri koje je netko ispisao i postoje neka slova koja je netko natipkao u riječi koja ne vrijede za nas dvoje.
Oduzeli su nas jedno od drugog fizički, ali to je sve sto su mogli.

Nakon sedam ipo godina sada su mi dali da te vidjam 88 sati mjesečno. Hej,pa to je ipak 88 sati.Mogli su i manje,sve su mogli i sve su napravili da nas povrijede.

Ali, znaš šta sve mi mozemo, ti i ja sa 88 sati? Możemo čuda. Dali su mi da dvaput mjesečno mogu prespavati sa tobom i uspavati te….Hej, koliko se mi mozemo ispričati za te dvije veceri oni ne mogu ni zamisliti. Sve druge večeri mama ce te zamišljati. Jer ti se pretvaraš u svaku moju misao i svaka moja misao se pretvara u tebe.

Mogu mi te neki strani ljudi zabraniti,ali mi ne mogu zabraniti da te volim,da mislim na tebe svaku sekundu.Ovo je sine samo rużan san i mama obećava da ćemo se brzo probuditi.

Opet ćemo se mi uspavljivat svaku večer,a o tome će odlučiti ”gospodin vrijeme”. Dotad, mama je uvijek uz tebe i ovo ce brzo proći sine.
Oprosti što ti nisam stigla ni objasnit sta se jučer dogodilo, imali smo puno važnijih stvari….gledali smo “Toy story 4”, pa smo pekli palačinke,pa smo se igrali zoološkog…nije bilo vremena za tugu ,ni za objašnjenje..morala sam te odvesti…Išli smo sa osmjehom.
Te čudne riječi koje postoje samo na papiru, ali ne i u stvarnosti,napisala je jedna teta koja ne zna tko smo mi i koja se igra s nama…teta je na visem nivou igrice. Uvela je nova pravila u igricu zvanu “hrvatsko pravosudje”.

Mi samo nismo ovo ni slutili, nismo znali pravila.To su njena pravila, njihova, ne nasa.

Samo ti meni budi dobro i sve će biti dobro. Mama je dobro Robyne moj, tvoj Batman te čeka.

I Oprosti im sine jer stvarno ne znaju sta čine….“

Izvor Espreso

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.