Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Severina u pratnji Igora odvela dete Milanu Popoviću

U pravnoj bici oko starateljstva za sina, Severina Kojić (47) izgubila je spor sa bivšim suprugom Milanom Popovićem (54).

0 135

Sudija Tea Golub donela je jutros privremenu meru i odlučila u presudi da dete živi s ocem te da on samostalno brine o zdravlju i obrazovanju deteta.

U pravnoj bici oko starateljstva za sina, Severina Kojić (47) izgubila je spor sa bivšim suprugom Milanom Popovićem (54).

Oko 20:10 iz Severininog stana na zagrebačkom Kozjaku izašli su pevačica, njen sin, suprug Igor Kojić i još jedna ženska osoba. Njih četvoro su seli u crni audi i otišli „ostaviti“ dečaka ocu. Splićanka je u roku od 20 minuta nakon što je predala sina utrčala u kuću da je susedi ne vide.

Kako saznaje Jutarnji, Milan je insistirao da mu se dete preda u četvrtak uveče kako je i određeno sudskom odlukom.

Podsetimo, sudija Tea Golub donela je jutros privremenu meru i odlučila u presudi da dete živi s ocem te da on samostalno brine o zdravlju i obrazovanju deteta.

Kako se nezvanično saznaje, pevačica će Milanu morati isplaćivati alimentaciju od 1.200 kuna.

Do sada je Milanova mesečna alimentacija bila 15.000 kuna.

– Nisam bio na objavi odluke, bila je kolegica Biloš. Međutim, mogu reći da su svi elementi ukazivali da bi se moglo dogoditi neko zastrašujuće rešenje. Mislim da je to što se dogodilo pokazuje nestabilnost Hrvatskog pravosuđa, sastava i nesigurnost. Žena koja je postavljena i koja bi trebala brinuti oko Severininog sina sama je na sudu priznala da dve godine to dete nije videla, ali dala je svoje mišljenje i predlog da bi se dete da ocu na staranje. To vam govori o užasu koji se događa – rekao je Severinin advokat Mate Matić.

Izvor Jutarnji. hr

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.