Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Kolege i prijatelji se opraštaju od Petrućija: Veliki gubitak…pogotovo u ovo vreme kada ni humor nije ono što je nekad bio (FOTO)

Kolege iz javnog života oprostile su se emotivnim rečima od glumca i odali poštu preminulom komičaru

0 119

Branislav Petrušević Petrući preminuo je u 64. godini. Kolege iz javnog života oprostile su se emotivnim rečima od glumca i odali poštu preminulom imitatoru.

Petrući je obožavao da igra tenis i rekreativno ga je igrao više od 30 godina. Učestvovao je na mnogobrojnim dobrotvornim turnirima. Uvek je gubio od Ejdusa, a voleo je da igra protiv Dragana Gagija Jovanovića.

– Užasna vest. Petrući je bio veliki pozitivac. Timski igrač, šarmantan, ali pre svega nikad nije skidao osmeh sa lica. Niste često sretali ljude kao što je bio on. Igrali smo tenis jednom ili dva puta. Pratio sam njegov rad pomno u Indeksovom pozorištu. Bio je sjajan u svemu što je radio – rekao je Jovanović.

Lepa Brena takođe je izrazila žalost zbog smrti čuvenog indeksovca.

– Veoma smo pogođeni njegovim ranim odlaskom. Bio je čovek s kojim je bilo zadovoljstvo sarađivati i privatno se družiti.

Voditeljka Dušica Jakovljević rekla je da je zatečena ovom tužnom vešću.

– Odrasla sam uz Indeksovo pozorište i jako mi je žao. Zatekli ste me sa tom vešću. Bio je toliko duhovit, sa šmekerskim forama. Zahvaljujući TV Pink imala sam priliku da ga upoznam i ugostim u svojim emisijama. Ovo je veliki gubitak za našu zemlju, pogotovo u ovo vreme kada ni humor više nije ono što je nekad bio.

 

 

Izvor Alo/Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.