Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Kaja Ostojić ne namerava da se vraća Džunior Džeku, uživa u novoj emotivnoj vezi (FOTO)

Otkriveni najintimniji detalji života pevačice

0 170

Popularna srpska pevačica Kaja Ostojić već nekoliko meseci uživa u emotivnoj vezi sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem i ne namerava da se vraća bivšem suprugu Džunioru Džeku.

Kaja Ostojić progovorila o razvodu! Ispričala koji je pravi razlog! (VIDEO)

Ono što je neobično jeste činjenica da Kaja kada je u Beogradu živi u kući svog menadžera Dušana Banjca u Zemunu. Sa druge strane, kada je u Briselu, trenutno živi u stanu koji rentira u centru, budući da se sa ćerkom Nikolinom iselila iz kuće bivšeg supruga Džuniora Džeka.

– Sa Kajom sam se videla nedavno, nakratko. Deluje mi srećno i zaljubljeno, ali sa novim dečkom je nisam viđala. Džuniora sam poznavala, dolazio je ovde i baš je divan momak – kaže prva Kajina komšinica Vesna, sa kojom Kaja razmenjuje recepte, jedna drugoj nose kolače, ali se i međusobno jadaju i traže savete.

I Kajina kuvarica Dušica otkrila je nepoznate detalje:

– Kaju obožavam, a ona obožava moja jela. Obična je i normalna devojka, veoma inteligentna, lepo izgleda, ali najviše mi se dopada njen karakter. Jako je lepo vaspitana, fina, kulturna. Izuzetno je iskrena. Lepo se ponaša prema meni, kao da smo veoma bliske, a viđamo se povremeno. Jako lep ton ima, topao pristup, mogu da je zagrlim u svakom trenutku – otkriva Dušica za “Scenu”.

Radnica iz firzerskog salona takođe ima lepe reči za pevačicu iz Užica.

– Kaja je odlična mušterija. Ovde radim dve godine i o njoj imam sve najlepše da kažem. Kad god je u Srbiji ona dođe kod nas na feniranje. Najviše voli talase. Ume da ostavi bakšiš. Nije zahtevna i umišljena, ponaša se potpuno normalno. Baš je jedna pozitivna i nasmejana žena – rekla je ona.

Jedan komšija je pak poznaje bolje od drugih, pa je otkrio i neke detalje iz njenog emotivnog života.

– Čuo sam da je baš otkinula na ovog fudbalera i da je Džunior više uopšte ne zanima. Saznao sam od njenih prijatelja da je Džunioru krivo što više nisu zajedno i da bi se sa njom pomirio, ali ona neće – kaže komšija Kaje Ostojić.

Kaju nismo uspeli da uslikao ni samu, ni sa Mateom, budući da ovih dana boravi u Francuskoj, ali još uvek ne znamo sa kim.

– Kaja više ne nastupa po klubovima. Sada radi samo korporativne proslave u inostranstvu i na njima uzima čak i po 10.000 evra. Tako se priča, a verujem da je tako. Skup je život u Briselu – tvrdi on.

Izvor Blic

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.