Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Bora Drljača imao tešku operaciju! Predstoji mu dug oporavak

Pevač je pre nekoliko godina imao još jednu tešku operaciju, kada mu je zbog tumora odstranjen jedan bubreg.

0 125

Bora Drljača operisan je danas u Kliničkom centru Srbije. Pevač se nalazi na klinici za digestivnu hirurgiju. Operisano mu je debelo crevo.

„Bora se juče javio lekarima u Urgentnom centru, žalio se na bolove u stomaku koje je danima trpeo. Odmah je poslat na detaljne preglede i danas mu je operisano debelo crevo. Operacija je prošla uspešno, lekari su dali sve od sebe da ga spasu, još se nije probudio iz anestezije, ali prognoze su dobre. Sada Bori predstoji dug oporavak“, otkrio je dobro obavešteni izvor.

Drama se nastavlja! Bora Drljača danas hitno na operacionom stolu!

Podsetimo, Bora Drljača pre nekoliko godina imao je tešku operaciju, kada mu je zbog tumora odstranjen jedan bubreg.

„Bio sam očajan i priznajem, uplašio sam se, a život sa jednim bubregom činio mi se nemogućim. Zar mene, koji sam kao od brega odvaljen i nikad nisam bio bolestan, takva muka da snađe. Uspeo sam da smognem snage da zbijam šale i da pevam, iako bi, da su me tada pitali, radije kukao na sav glas. Ne sećam se sa kakvim osećanjima sam otišao na operaciju, ali kada sam se probudio iz anestezije bio sam srećan što sam živ. Kraj mene su bili doktori i moja Rada. Dan po dan, bio sam sve bolje, vraćao sam se u normalu. Ali, nisam bio u stanju da pričam o onome što sam preživeo. Pitao sam se na šta će moj život da liči. Ali, evo danas se osećam odlično, ništa mi ne fali. Sa jednim bubregom živim, pa sasvim normalno“, izjavio je on nedavno, i ne sluteći da će ga zadesiti novi zdravstveni problem.

Izvor Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.