Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Marija Šerifović kupila luksuzni stan u Los Anđelesu

Poslednje tri godine živi na relaciji Srbija-Amerika

0 193

Marija Šerifović poslednje tri godine živi na relaciji Beograd – Los Anđeles, gde ima stan od sto kvadrata.

Ona se vodi na istoj adresi od septembra 2016. godine pa sve do danas. Nekretnina evrovizijske pobednice smeštena je u mirnom delu Los Anđelesa, na Barington aveniji. Ima veliku dnevnu sobu s kuhinjom, spavaću sobu, kupatilo i dvorište.

Prema rečima sagovornika, u pitanju je stan od oko 100 kvadrata, čija je vrednost oko 300.000 dolara.

– Marija u Americi ima mnogo prijatelja. Jedan od bližih joj je i pomogao da se skući u Los Anđelesu. Pronašao joj je stan na lokaciji koju je ona želela. Nisam siguran da li je ta nekretnina u njenom vlasništvu ili je iznajmljuje. Znam da ju je renovirala i uredila po svojoj želji  – kaže izvor i dodaje da je Šerifovićka divna komšinica.

– Fina je i kulturna. Nikoga ne uznemirava, poštuje kućni red. Doduše, ovde ljudi gledaju svoja posla i samo onaj ko je iz Srbije zna da je ona naša muzička zvezda. Kad je neko prepozna, lepo se ispriča i fotografiše. Ona je renovirala ovaj stan i prilagodila ga svojim potrebama – završava izvor.

Marija je više puta istakla da joj Amerika prija, a naročito mir koji ima tamo.

– Pronašla sam državu i grad u kojem ću i da osedim. Razne stvari su pisane o tome zašto sam zapravo otišla u Ameriku, a pravi razlog je to što imam mogućnosti da uživam u Gradu anđela, u dobroj klimi, na okeanu, u svojoj novoj nekretnini i novom automobilu. Niti sam u Americi započinjala karijeru, niti sad planiram. Ja sam Gospodu zahvalna što mi je to omogućio. U Los Anđelesu živim da bih uživala. Skroz sam slobodna jer je tamo atmosfera drugačija. Kad god imam prilike da odem tamo, ja to i uradim. Makar na četiri dana, i to mi je dovoljno – rekla je Marija za medije.

Izvor Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.