Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Svi detalji premijere druge sezone hit serije „Senke nad Balkanom“! (FOTO+VIDEO)

Druga sezona ove popularne serije će zvanično početi da se prikazuje 11. novembra na TV Nova S.

0 452

Na Belom dvoru je premijerno prikazana prva epizoda druge sezone hit serije “Senke nad Balkanom”.

Crvenim tepihom su prošetali reditelj serije Dragan Bjelogrlić, kao i glumci: Vesna Trivalić, Nataša Ninković, Jovana Stojiljković, Ivana Dudić, Marija Bergam, Goran Bogdan, Andrija Kuzmanović, Gordan Kičić, Petar Strugar.

Hitlerov mercedes u hit seriji „Senke nad Balkanom 2“! (VIDEO)

View this post on Instagram

SINOĆ je održana premijera prve epizode druge sezona serije Senke nad Balkanom u Belom dvoru. Na Belom dvoru održana je svečana premijera prve epizode druge sezone serije "Senke nad Balkanom". Crvenim tepihom su prošetali kreator serije Dragan Bjelogrlić, kao i glumci Goran Bogdan, Andrija Kuzmanović, Gordan Kičić, Nataša Ninković, Petar Strugar. Druga sezona "Senki nad Balkanom" će zvanično početi da se prikazuje 11. novembra na TV Nova S, a po prvi put, gledaoci u Srbiji imaju mogućnost da "bindžuju", odnosno, da celu sezonu i svih 10 epizoda odgledaju unapred i to preko EON platforme već od 08. novembra. Radnja druge sezone "Senki" smeštena je u 1934. godinu i baviće se zaverom koja je prethodila atentatu u Marseju, ali i fragmentima Solunskog procesa. #SenkeNadBalkanom #SenkenadBalkanom2 @senkenadbalkanom

A post shared by TVINEMANIA – SERIJE (@tvinemania) on

Druga sezona ove popularne serije će zvanično početi da se prikazuje 11. novembra na TV Nova S.

 

Po prvi put, gledaoci u Srbiji imaju mogućnost da „bindžuju“, odnosno, da celu sezonu i svih 10 epizoda odgledaju unapred i to preko EON platforme već od 08. novembra.

Radnja druge sezone „Senki“ smeštena je u 1934. godinu i baviće se zaverom koja je prethodila atentatu u Marseju, ali i fragmentima Solunskog procesa.

 

Serija je snimana na autentičnim lokacijama u Srbiji, Sloveniji i Nemačkoj.

Konačno stigao prvi trejler za Senke nad Balkanom 2! Još žešće scene seksa i akcije! (VIDEO)

Izvor Foto: N1/Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.