Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Psijijatar strahuje: Kija bi mogla da ubije Slobu!

Jovan Marić smatra da je pobednici druge sezone rijalitija "Zadruga" hitno potrebna stručna pomoć. 

0 245

Psihijatar Jovan Marić strahuje da će Kija Kockar i Sloba Radanović završiti tragično, pa je pokušao da preduhitri kobni ishod.

Naime, on smatra da je pobednici druge sezone rijalitija „Zadruga“ hitno potrebna stručna psihijatrijska pomoć.

Čuveni doktor kaže da ga incident koji se u sredu ujutru dogodio između rijaliti zvezda podseća na zločin iz 2010. godine, kada je maneken ubio pevačicu pa sebe u njenom stanu na Voždovcu.

Šokantno! Kija ide u zatvor zbog napada na Slobu!? Evo štakaže psihijatar!

 

Marić smatra da je pobednici „Zadruge“ preko potrebna stručna pomoć i plaši se da bi ona bila u stanju da ubije bivšeg muža.

– Moguće je da se u ovom slučaju ponovi ono što se desilo Kseniji i Kapisodi. Ne smem to da tvrdim, ali mi Sloba i Kija deluju baš tako. Njoj svakako hitno treba stručna, psihijatrijska pomoć. Kada je otišla kod bivšeg u stan i uzela nož, bila je pijana. Svako ko se toliko napije da je u stanju da nekoga ubije mora da potraži stručnu pomoć – kaže jedan od najpoznatijih psihijatra u Srbiji.

On napominje da je u svojoj praksi imao slične situacije među supružnicima.

– Imao sam slučajeve gde mi je pacijentkinja rekla da hoće da ubije muža. Govorila je: „Odrobijaću ja njega.“ Onda sam joj postavio pitanje vredi li da provede 10 godina u zatvoru zato što je ubila osobu koja joj je zagorčavala život. Rekao sam joj da je bolje da pronađe drugog partnera, a to isto bih savetovao i Kiji. Češće se dešava da muškarci ubiju žene, ali ima i dosta obrnutih situacija – objasnio je psihijatar.

Marić je ubeđen da je Kija nasrnula na Slobu zato što među njima nisu raščišćeni računi.

– Između Kije i Slobe ostalo je mnogo taloga, prevare, ali i strasti. Obično svi ti učesnici rijalitija stalno moraju da povećavaju dozu skandala da bi bili zanimljivi za javnost, pa su tako i ovo dvoje. Postoji nešto što se zove „veština raskida“. To je jako važna stvar. Onaj koji raskida mora to vešto da izvede da se ne bi završio kobno. Setite se Ksenije Pajčin i Kapisode. Ona je po medijima izjavljivala da je „Filip glup“ i očigledno je kod njega probudila osvetu. Zato je ubio i nju i sebe – zaključio je Marić.

 

Izvor Kurir.rs /Svetpoznatih

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.