Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Milomir Marić pozvan na sednicu REM-a zbog scene eksplicitnog oralnog seksa u emisiji uživo

Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) pokrenuo je 14. oktobra postupak za izricanje mere

0 207

Zbog scene oralnog seksa koja je u subotu emitovana uživo na televiziji Hepi (TV Happy) Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) pokrenuo je 14. oktobra postupak za izricanje mere, a predstavnik i glavni i odgovorni urednik ove televizije Milomir Marić pozvan je na narednu sednicu REM-a zbog izjašnjenja, saznaje Udruženje novinara Srbije (UNS).

Neviđeni skandal na TV sa nacionalnom frekvencijom! Oralni seks usred programa uživo! (FOTO 18+)

 

Na portalima i društvenim mrežama objavljen je necenzurisani snimak za koji se navodi da je u rijalitiju „Parovi“ u živom programu pre ponoći na nacionalnoj televiziji Vida Kokić oralno zadovoljila Uroša Anđelića, unuka učesnika brojnih rijalitija Ere Ojdanića.

Nakon skandala i oralnog seksa pred kamerama u Parovima oglasio se Milomir Marić!

Međutim, glavni urednik televizije „Hepi“ Milomir Marić za eksplicitne scene u „Parovima“ kaže: „to nije istina“, to „nije niko uradio“, nego „‘pokazao’ kako se to radi“. Voditeljka rijalitija „Parovi“, prisutna za vreme ove scene, izjavila je u ime televizije Hepi „da je to bio šou“, prenose mediji.

Srbija u šoku! Oglasio se i REM povodom eksplicitnog oralnog seksa u Parovima! (VIDEO 18+)

Stav Ministarstva kulture zbog pornografija i scena nasilja u rijalitijima je da „prostora nema za uvođenje apsolutne zabrane emitovanja rijaliti programa koji mogu da budu različitih žanrova i sadržaja“.

„Imajući u vidu da je rijaliti program namenjen deci u ranom tinejdžerskom uzrastu neophodno je da se više radi na promovisanju medijske pismenosti na svim nivoima obrazovnog sistema kako bi budući gledaoci mogli da utiču na rejtinge gledanosti ovakve vrste programa i učinili ih neinteresantnim oglašivačima“, navodi u saopštenju Ministarstvo kulture, koje potpisuje Aleksandar Gajović, piše izmežu ostalog portal Udruženja novinara Srbije

 

Izvor http://uns.org.rs/sr.html

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.