Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Luna Đogani duguje Andreju Atijasu 70.000 evra! Preti da će obiti vrata stana i useliti se protiv volje Anabele i njene ćerke?

Sarajevski biznismen je pre tri meseca pozajmio pare pobednici "Zadruge 2" da kupi luksuzni stan u A bloku na Novom Beogradu

0 160

Luna Đogani duguje bivšem očuhu Andreju Atijasu 70.000 evra. Sarajevski biznismen je pre tri meseca pozajmio pare pobednici „Zadruge 2“ da kupi stan u A bloku na Novom Beogradu. Međutim, Atijas se nedavno rastao od Lunine majke Anabele, pa sada očekuje da mu njih dve vrate dug.

Luna Đogani uložila basnoslovnu svotu u luksuzni stan!

 

Vraćanje na rate Luna je platila stan 120.000 evra. Uzela je 50.000 evra od Pinka, još pre nego što je ušla u „Zadrugu 2“ i taj novac je dala investitoru kao kaparu. Pošto joj je falilo još para, Anabela je nagovorila tadašnjeg muža Andreja da proda apartman u Rovinju i doda im 70.000 evra za kupovinu stana. Pristao je na to jer je računao da će mu pastorka vraćati novac u ratama kada izađe iz „Zadruge“, objašnjava dobro obavešten izvor.

Međutim, kako su se ubrzo posle toga Anabela i Andrej rastali, bosanski biznismen od bivše supruge i njene ćerke zahteva da mu hitno vrate novac.

„Rekao im je da moraju što pre da mu daju tih 70.000 evra. Govori im da je pola stana njegovo i preti kako će da obije vrata i useli se protiv njihove volje. Zbog svega što se dešava Luna je u paklu, ne zna šta da radi, moli majku da smiri Andreja. Anabela se u početku žestoko svađala s njim, a sada pokušava da spusti loptu. Obećala je da će mu vratiti novac od Luninih nastupa. Videćemo da li će on biti strpljiv i koliko će čekati na to“ priča sagovornik.

I Jasmina Skender, koja sa Atijasom ima sedmogodišnjeg sina Leona.

„Anabela laže da je to Lunin stan i da ga je njena ćerka sama kupila! Većim delom je plaćen Andrejevim parama. Prodao je svoj apartman u Rovinju kako bi Luni dodao novac koji joj je falio za stan“, rekla je Jasmina.

„Andrej ne viđa našeg sina Leona, niti plaća alimentaciju. Ista ta sudbina zadesiće i Anabelu, koja sa njim ima ćerku Blankicu“, rekla je Jasmina

Izvor Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.