Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Potresna ispovest Marije Kulić: Otac me nije želeo, kleo je boga što mu je dao ćerku!

Zadrugarka imala traumatično detinjstvo

0 97

Marija Kulić se jako uznemirila tokom svađe sa svojom ćerkom Miljanom Kulić, te je zadrugarima kasnije ispričala svoju potresnu ispovest iz detinjstva, koje joj je, kako kaže, bilo jako teško.

Marija Kulić eksplodirala: Sramota me je što mi je Miljana ćerka, ona je… (VIDEO)

 

Kako je istakla, otac je nije želeo jer je žensko dete, a njenu majku ostavio je u osmom mesecu trudnoće zbog dvadesetogodišnjakinje, prenosi „Kurir“.

– Mene je dobio u kasnim godinama. Vodio se time da su sve žene promiskuitetne i molio je boga da ne dobije ćerku – navela je zadrugarka, koju otac po rođenju nije hteo ni da poljubi.

– Nekako su ga ubedili da dođe po moju majku i mene u bolnicu, ali on je zakasnio, potpuno je zaboravio na to. Susreli su se na ulici – majka je krenula kući peške, vozeći me u kolicima, ali me nije ni pogledao. Išao je pored nje i kleo boga što mu je dao ćerku. Kad su ušli u kuću, otkrio je kolica, pogledao me je, a kada je video da sam lepa beba i nekako me je poljubio – navela je Marija i otkrila da je njen otac imao problema sa pićem, te da ju je posećivao samo dva puta godišnje.

– Ostala sam željna oca. Dolazio je dva puta godišnje, tačno kad je školsko polugodište. Sećam se, kad bih videla njegove cipele ispred vrata, prvo bih ljubila cipele. Iako me nije gledao po pola godine, kada bih ušla, prvo bi tražio da vidi đačku knjižicu. Poljubio bi me i zagrlio tek kada bi video da imam sve petice – objasnila je Kulićeva, kojoj je otac poginuo kada je imala samo 12 godina.

– Dao bi mi pare da mu kupim čokanjče rakije i nikada mi ne bi rekao da sebi kupim nešto od slatkiša. Želela sam da mu udovoljim, pa sam trčala da mu kupim, iako sebi nikada nisam smela da kupim ni jednu jedinu čokoladicu. Kad je poginuo, imala sam 12 godina i plakala sam dan i noć. Znala sam da ga više nikada neću videti, a majka me je uporno pitala zbog koga plačem. Zato vučem traume u vezi s Miljanom i ne želim da prođe isto kao moja majka – završila je Marija u suzama svoju ispovest.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.