Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Dara Bubamara postaje spisateljica! U autobiografiji otkriće sve ljubavne afere koje intrigiraju javnost (FOTO)

Pevačica piše knjigu za koju je rekla da će biti ludilo

0 125

Pevačica Dara Bubamara odlučila je da svoj život pretoči na papir i napiše knjigu o svim svojim ljubavnim aferama, muzici, nastupima, provokativnim i nagim fotografijama, a kako sama kaže, već je smislila i naslov.

Dara Bubamara napravila pometnju seksi snimkom! (VIDEO)

 

„Knjiga će biti ludilo, tu će biti sve o tome kroz šta sam prolazila u životu i kako sam se borila u životu i privatno i poslovno, o muškarcima, o aferi koju sam imala, pa do prevare koju mi je smestio prijatelj… I naslov sam odmah znala da će biti „Moji principi“, a videćete i zašto kada budete čitali“, otkriva Dara uzbuđeno za „Kurir“, ali još drži u tajnosti kada će spisi ugledati svetlost dana.

View this post on Instagram

💃🐶❤️😘

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

 

Ideja da nakratko postane pisac i svoju intimu podeli s publikom dobila je zbog ponude francuskih producenata da se nađe u jednom krimi-filmu. U njemu je, da je prihvatila ulogu, trebalo da se pojavi sa reperom di-džej Snejkom i američkim hip-hoperom Big Alijem, ali joj karijera nije dopustila da priušti ovako izazovan zalogaj.

„Ponuda za film bila je veoma primamljiva i dugo mi je bilo žao što nisam mogla to da prihvatim jer nisam mogla da otkažem sve zakazane nastupe i obaveze oko snimanja pesama da bih sedela toliko u Francuskoj. Naročito jer je u filmu trebalo da se pojave svetske zvezde di-džej Snejk i Big Ali, koje inače poznajem i preko svog bivšeg supruga Milana“, ispričala je Dara.

Iako nije otkrila da li će u knjizi progovoriti i o sukobu sa koleginicom Sekom Aleksić, dodala je da će pomenuti lepe uspeomene iz prošlosti.

„Naravno, neću izostaviti ni moj brak sa Milanom, jer mi je to bio lep životni period sa čovekom s kojim imam predivnog sina“, zaključila je pevačica.

Izvor Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.