Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Anica Dobra objasnila što je nema u domaćim filmovima!

Ovo su pravi razlozi

0 106

Dok s nestrpljenjem očekujemo nastavak serijala “Ubice mog oca 4”, u kojoj Anica Dobra tumači forenzičarku Radu, glumica je u nastavku Diznijevog filma “Grdana – gospodarica zla” pozajmila glas kraljici Ingrid, koju u originalnoj verziji tumači Mišel Fajfer.

Govoreći o razlozima zbog kojih je nema u novijoj produkciji domaće kinematografije Anica Dobra je izjavila da je prisutna na sceni.

– Ima me na sceni, bavim se pozorištem. To je trenutno verovatno jedino mesto gde se mogu naći dobri, jaki, interesantni i karakterni ženski likovi mojih godina.

Glumica se osvrnula i na rad za strano tržište:

– Sve je to isti posao, bez obzira gde se snima, na kom jeziku i za čije tržište. Sve je to deo jednog te istog puta i želje da se radi u kontinuitetu. Danas mnogi naši glumci rade u filmovima koji su koprodukcije, dakle, za strano tržište. Podrazumeva se da dobro govore neki strani jezik, što u moje vreme i nije bio slučaj. A takođe nije problem naći i pogledati bilo koji film, bilo čiji film, bilo gde. Treba samo imati vremena, jer postoji toliko toga snimljenog, da je nemoguće pohvatati sve. I nije svaki film vredan spominjanja, neki se zaborave brzo, a neki ostaju sveži i posle mnogo godina, iako su i jedni i drugi rađeni s istim entuzijazmom, navela je između ostalog  Anica Dobra u intervjuu za Blic.

 

Izvor Bliconline

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.