Svet poznatih
Poznati sa poznatima

IMA JOŠ DA UČI… Ivana Peters otkrila šta misli o Luninom pevanju!

0 130

Pevačica Ivana Peters i ove sezone učestvuje u muzikom takmičenju „Tvoje lice zvuči poznato“ u kojem će se poznate lilčnosti svake nedelje naći u novim ulogama, i svojim transformacijama zabavljati publiku.

Ivana je poznata kao neko ko svoju ulogu iznese na najbolji mogući način, a od ovogodišnje sezone očekuje mnogo zabave.

– Očekujem da mi bude mnogo zanimljivo, da se lepo družimo, da se šalimo i smejemo. – rekla je pevačica.
Petersova je mnoge iznenadila kada je saznalo da će pobednici rijaliti „Zadruga“, Luni Đogani pevati prateće vokale na novoj pesmi, neki su čak i osudili njihovu saradnju. Međutim, Ivana se ne libi toga, jer kako kaže, mnogima je pevala prateće vokale.

Ona je prokomentarisala Lunine vokalne sposobnosti, a potom i potvrdila da će pevati u drugoj pesmi Đoganijeve.
– Na novoj sam pevala prateće vokale, ta pesma još nije izašla. Luna treba još da uči i da napreduje, tek je počela, zadovoljna sam onim što sam čula i ja sam nekad morala dosta da vežbam. – zaključila je Ivana.

Podsetimo, TLZP će ove godine šou će biti nešto drugačiji, tačnije nećemo gledati nova lica, već su pozvani najbolji od najboljih iz prethodnih sezona. Pored Ivane, učestvovaće i Ana Kokić, Edita Aradinović, Dragan Kojić Keba, Nenad Pagonis, Nenad Knežević Knez, Željko Šašić samo su neki od takmičara koji će se snalaziti u novim izazovima koji ih očekuju.
Izvor: Espreso

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.