Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Mia Borisavljević: Luna mene ne ugrožava!

0 118

Mia Borisavljević bez ustezanja ispričala je kako joj je u braku sa Bojanom, budući da su oni ujedno i poslovni partneri.

„Bojan je u sebi oduvek imao talenat, a sada se pronašao u tome u potpunosti. Ja ne bih radila sa njim da je to bilo bezveze, rekla bih „ajde da se nas dvoje ne blamiramo“ ni ti ni ja, mi lepo pričamo. I veoma smo kreativni. Nije nam tenzija u kući, jer mi i radimo i živimo zajedno, eto, to nam je kao neka igra“, ispričala je Mia.

„Ja nikada nisam bila zaljubljive prirode. Ja sam analitična osoba i veoma teška i uvek sam tražila šta tu ne valja kada mi se neko sviđa. U Bojana sam zaljubljena, tu nije bilo analize“, priznala je pevačica.
„Ja Lunu znam kjo kao devojčicu, kada je imala 11 godina, ja ne mogu da ostanem ni gluva ni nema na to što se dešava. A što se tiče karijere, ja joj želim uspeha, a publika će prepoznati ko je tu pevač, a ko nije. Vidim da su se tu neki stariji pevači bunili. Ja se ne osećam ugroženo. Čovek sam sebe može da ugrozi ako ne napreduje. To je oduvek bilo“, zaključila je pevačica koja nema problema s mlađim koleginicama.
Izvor: Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.