Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Sanja Kužet o gubitku oca i povratku za mikrofon: Ovaj posao je kao i svaka druga profesija! Niko ne pita kako ste, već stisnete zube i radite –

Voditeljka smatra da lične probleme treba odvojiti od poslovnih obaveza

0 196

Otac Sanje Kužet preminuo je nakon duge borbe sa bolešću, a voditeljka je, ističući da ne želi da se njenim izjavama daje tužan ili patetičan ton, dala prvi intervju posle porodične tragedije.

– Svaki normalan čovek prolazi kroz dobre i loše periode, u krajnjoj liniji, tuga je sastavni deo čovekovog života i nema čoveka koji je nije osetio, ali nema potrebe da je proživljava javno – istakla je Sanja i dodala:

-Ljudi su najčešće spremni da pričaju kada se dese lepe stvari, a da zaćute kada im je teško. Kao što novinare nisam zvala kada sam presrećna izlazila iz porodilišta, niti smo pred kamerama slavili dečje rođendane, tako ne želim ni da mi neko slika suze.

Voditeljka Zvezda Granda je istakla i da je teško distancirati se od svojih osećaja pred kamerama.

– Teško je pred kamerama se distancirati od svojih osećanja, ali znate da se drugačije ne može. Ovaj posao je kao i svaka druga profesija, u kojoj vas niko ne pita kako ste, već stisnete zube i radite – dodala je Sanja koja je, između ostalog, ružne vesti o očevom stanju dobila tokom snimanja finala „Zvezda Granda“.

Izvor Alo

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.