Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Strašna smrt! Stigli rezultati obdukcije Gruovog tela!

Horor

0 334

Dalibor Andonov Gru tragično je izgubio život u ponedeljak u Zemunu tokom vožnje kajta i iza sebe ostavio ženu Danicu i dvoje dece, sina Vuka i Relju.

Gru je svojevremeno napravio haos ovom pesmom i spotom! Cela Srbija je zvala ove brojeve telefona! (VIDEO)

Prema prvim nalazima obdukcije, reper se utopio u Dunavu pošto je prethodno zadobio dvostruki prelom kičme pokazala je obdukcija njegovog tela.

Podsetimo, Dalibor Andonov Gru, koji je voleo ekrtemne sportove, tragično je izgubio život tokom vožnje kajta i iza sebe ostavio ženu Danicu i dvoje dece, sina Vuka i Relju. Na Facebook se pojavio snimak za koji se veruje da su poslednji trenuci poznatog srpskog repera sasvim slučajno zabeleženi kamerom.

Prema priči očevidaca, Gru je tokom celog dana pokušavao da okupi ekipu za kajting. Košava je inače veoma opasna za vožnju, pa je za eventualnu hitnu intervenciju neophodan minimum čamac.

„Ispucavao ga je snažno u vodu i iz nje oko pet puta za 20 sekundi. Nije stigao da se otkači. Odmah je bio gotov“, rekao je očevidac.

„Gru je vozio po Dunavu. Bio je u vodi i pakovao linije, kanape kajta, kada je košava naglo grunula. Nije imao kontrolu zbog tih linija i kajt mu je ušao u „loop“ (stanje nekontrolisanog kretanja). Ispucavao ga je snažno u vodu i iz nje oko pet puta za 20 sekundi. Nije stigao da se otkači. Odmah je bio gotov – rekao je očevidac.

Izvor svetpoznatih.rs/kurir.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.