Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Još jedna tužna vest! Posle Grua zauvek nas je napustio još jedan muzičar (FOTO)

Sa poznatim muzičarem se oprostio Dejan Cukić u potresnoj objavi na Fejsbuku.

0 1.290

Frontmen benda „Bezobrazno zeleno“, Bojan Vasić preminuo je juče. Sa poznatim muzičarem se oprostio Dejan Cukić u potresnoj objavi na Fejsbuku.

– Kakav je užasan dan bio juče! Tek što sam se povratio od šoka zbog tragedije dragog dugogodišnjeg poznanika Grua, saznao sam da nas je napustio još neko veoma blizak – napisao je Dejan.

 

– Bojan Vasić, poznatiji kao Vasa Zeleni, bio je vođa i idejni tvorac grupe Bezobrazno Zeleno. Počeli su sa „Bežim niz ulicu“, imali su hit „Gibaj se“ i, naravno, nezaboravne „Bombardere“… Vasa je bio jedan od glavnih saradnika na prvom albumu „Spori ritam“. Snimili smo njegovu „Diraš me pakleno“, a napisao je još nekoliko tekstova za tu ploču, uključujući i naslovnu „Spori ritam“, pa je tako, na neki način, postao kum benda koji traje već 32 godine… pronašao sam (jedva!) na YouTube-u spot za pesmu „A šta da radim“ gde je Vasa svirao bas umesto Branka Isakovića, (tada na nekoj turneji po Rusiji)… Počivaj u miru Kume, prijatelju… Hvala ti za sve – napisao je Cukić.

Kakav je užasan dan bio juče! Tek što sam se povratio od šoka zbog tragedije dragog dugogodišnjeg poznanika Grua, saznao…

Gepostet von Dejan Cukic am Dienstag, 10. September 2019

Izvor Alo

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.