Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Ivan Ivanović Đus šokiran Gruovom smrću: Ako je neko poznavao Grua, to sam ja, i to od 13. godine (FOTO+VIDEO)

U stan tragično nastradalog repera pristižu prijatelji

0 226

Javnost je šokirana i potresena vešću da je reper Dalibor Andonov Gru tragično nastradao juče vozeći kajt na Dunavu. Njegova porodica je neutešna, a u njihov stan na Vidikovcu pristižu prijatelji i reperove kolege kako bi im izjavili saučešće i pružili podršku u najtežim trenucima.

Strašna smrt! Stigli rezultati obdukcije Gruovog tela!

 

Od Gruovih kolega među prvima je u njegov porodični dom stigao reper Ivan Ivanović Đus koji se pojavio u crnini i sa tamnim naočarima, kako bi prikrio suze. Đus je bio toliko utučen zbog gubitka kolege i pirjatelja da nije mogao čak ni da govori za medije, a odmah je otišao do Gruovog oca koji je bio u garaži, a nakon toga su otišli u stan.

UŽAS U ZEMUNU! Tuga i muk na mestu pogibije repera Dalibora Andonova GRUA! UZNEMIRIJUĆE FOTOGRAFIJE

 

Inače, Đus je ranije istakao koliko voli i poštuje Grua, a čak je i tada i jednom intervjuu otkrio da je kod pokojnog repera ljubav prema ekstremnim sportovima bila toliko velika da je zapostavio i muzičku karijeru.

View this post on Instagram

Ivan Ivanovic Đus rođen u Beogradu 17.oktobra 1981. godine. Srpski je hip hop izvođač.Pored muzike bavi se i crtanjem grafita koji su obeležili grad Beograd. Tokom osnovne škole Đus pada pod uticaj dens muzike i turbo folka. Posle nekoliko snimljenih pesama Đus počinje da se bori sa čuvenim pozerima na domaćoj sceni gde je većina ušla u to zbog popularnosti i neke love, dok je on isključivo u muzici jer je voli…a kako i sam kaže da slava i pare su se desile.1997. godine "kolege" počinju da zaziru od njega zbog manjka dominacije u njegovom prisustvu, te se povlače na svakom ćosku, i nastavlja sam kroz muzičko polje, naravno uz jedine drugove Voke-a, Vox-a, Salier-a i Gic-a. Mnogi ga osuđuju i boje ga se jer su muzički ograničeni,jer je talentovan za sve žanrove i voli da eksperimentiše i uvek ide korak dalje,dok se ostali po 20 godina zadržavaju na istom fazonu.Njegova se muzika i dan danas sluša i uči o stavovima i pravim vrednostima a ne pomodarstvu, trendu i hyp-u.Sa svojih 37 godina ostvario se u svemu što je moglo….od porodice, imovine i statusa.Jedina neostvarena želja mu je veliki koncert u Beogradu… #beograd #ivanivanovicdjus #djus #rep #reper #keskolica #bratemili #fukru93 #bmw #hihop #rap #djusrep #beogradski #srecanrodjendan @juice.jedan.jedini #srbija🇷🇸

A post shared by 🇷🇸Београдски Bремеплов🇷🇸 (@beogradski_vremeplov_011) on

– Ako neko poznaje Grua, ja ga poznajem, i to od 13. godine. Ja sam s njim pričao i pitao ga što toliko beži od narodnjaka. Imao sam studio blizu njega i znam na šta se žalio. Znam da je spomenuo kafanu iz koje se stalno čula muzika. Mnogo puta sam ga zvao da snimimo repčinu, ali on je rekao da ide na bording, ali ja volim Grua i vezan sam emotivno za njega – rekao je Đus jednom prilikom.

 

Izvor Pink.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.