Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Ovo su najkraći estradni brakovi! A jedan je potrajao mesec dana! (FOTO)

Iako su ovi parovi tvrdili da se "ludo" vole, ipak nisu sačuvali zajednicu.

0 171

Poznate ličnosti sa estrade imale su turbulencije u ljubavi, pa su se tako brakovi veoma brzo završavali razvodom. Neki nisu potrajali na mesec dana, a iako su parovi tvrdili da se „ludo“ vole, ipak nisu sačuvali zajednicu.

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić

Danijel Alibabić je Jovanu Nikolić upoznao u rijaliti programu „Farma“. Njih dvoje su tvrdili kako su zaljubljeni, a razišli su se nakon nešto više od tri meseca zajedničkog života. Jovana je u svom saopštenju upućenom medijima rekla kako je Danijel homoseksualac, dok je on za nju govorio da je divljakuša bez manira.

View this post on Instagram

#DanijelAlibabic#podstanar

A post shared by Music Hits 👑 (@music_hits_d) on

Ognjen Kajganić i Aleksandra Jeftanović

Rukometaš i voditeljka tokom dve godine braka toliko su retko bili u javnosti da njihove zajedničke slike skoro i da nema. O razlozima razlaza nisu ni govorili, a okruženje je okrivilo njihovu čestu razdvojenost zbog karijera.

Dunja Ilić i Saša Grujić

Pevačica je šokirala domaću javnost kada je objavila da se udala za Sašu Grujića iz Vranja, za kog niko do tada nije čuo. U roku od nedelju dana od kako je upoznala Sašu Dunja se verila, u narednih mesec dana ona se udala, a razvela se nakon mesec i po dana braka.

 

Izvor Kurir.rs /Svetpoznatih

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.