Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Novi dečko Dare Bubamare odlepio za njom! Sve joj ugađa, ali joj je postavio i neke uslove?! (FOTO)

Pevačici veoma imponuju pažnja i ljubav novog izabranika...

0 255

Pevačica Dara Bubamara je po svemu sudeći veoma srećna žena! Osim što je uspešna u poslu kojim se bavi, ima sina i materijalno je obezbeđena, uspela je da pronađe i savršenog muškarca, piše alo.

Kako saznajemo, Saša Pešić, pevačicin novi izabranik, toliko je zaljubljen u Daru, da joj ne nalazi nijednu manu, a čak joj je i zabranio da se izgladnjuje i mršavi.

View this post on Instagram

🌴🌝❤️😘

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

– Saša obožava Daru baš onakvu kakva jeste. Toliko je zaljubljen u nju, njenu neobuzdanu i mladalačku energiju, njenu pojavu uopšte, da joj ne dozvoljava da na sebi bilo šta menja – ispričao je izvor blizak paru i dodao:

– Kada god, kao i svaka druga žena, počne da priča o tome da bi volela da oslabi još dva-tri kilograma, on joj kaže da je savršena, da joj ništa ne fali i da se zaljubio u nju takvu kakva jeste. Uvek ističe da ga anoreksične manekenke ne zanimaju i da na lepoti i oblinama mogu da joj pozavide i devojke 20 godina mlađe od nje – kaže izvor .

Kako  je izvor još rekao, Dari imponuju Sašina pažnja i ljubav, ali pošto je dosta mlađi od nje i bavi se sportom, pevačica bi volela da ga prati u svemu.

– Dara je krenula u teretanu i na razne masaže kako bi njeno telo bilo zategnuto i privlačno. Njih dvoje planiraju prvo zajedničko putovanje i ona želi da kada se skine u kupaći kostim bude savršena svom dečku – kaže izvor i otkriva da je Darin dečko uspeo da je odvrati od cigareta.

Dara i Saša su se upoznali u jednom restoranu u Novom Sadu, gde su njihovi zajednički prijatelji organizovali proslavu.

– Varnice među njima su sevnule odmah. On je već odavno slušao Darinu muziku i pratio ju je putem štampe, ali i društvenih mreža, pa je bio oduševljen što je imao priliku da je upozna lično, dok je ona odmah odlepila na njegov fizički izgled, mišiće, osmeh, ali i mlade godine – ispričao je izvor „Alo!“.

– Dara je nedavno počela da puši, ali ju je Saša odvratio od toga i uspeo je da preobrati na vreme. Svakodnevno utiče na nju da se zdravo hrani, dovoljno spava, pije vodu… Objasnio joj je da joj cigarete nisu potrebne i da loše utiču na njeno zdravlje, kožu… I ona ga je poslušala. Nema sumnje da novi dečko utiče samo pozitivno na Daru – kaže na kraju izvor.

Izvor Alo

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.