Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Saši Popoviću čuvena baba Vanga predvidela sudbinu i datum kada će umreti!

Do sada mu se sve obistinilo

0 275

Saša Popović i Lepa Brena su tokom devedesetih godina posetili čuvenu Baba Vangu želeći da saznaju što više detalja o svojoj sudbini.

Prvi čovek Granda otkrio je da je posetio proročicu koja mu je ispričala kog datuma će da umre. Sa njim je baba Vangu posetila i cela grupa „Slatki greh“ koja je u to doba harala bivšom Jugoslavijom, pa je tada i Lepoj Breni proreknuta sudbina.

SAŠA POPOVIĆ pristao da plati ovu vrtoglavu cifru MARIJI ŠERIFOVIĆ za narednu sezonu Zvezda Granda!

Kako kaže direktor Granda, baba Vanga je predvidela raspad njihove čuvene grupe kao i vreme kada će se to dogoditi.

„Bili smo kod Vange pokojne. Tačno je to rekla! Ja kad sam seo ispred nje ona je samo rekla: „Skini naočare“. Ja kažem: „Ne nosim naočare“, a ona kaže:

„Sad ću te izbaciti napolje, skini naočare“. Rekla je: „Deco, ovo je divno, sve je lepo, ali vi sledeće godine više nećete postojati“. I onda mi je rekla ceo život… Aj sad da na pričam. Sve mi je rekla šta će da bude i kako će da bude, i tačno kako mi je rekla… Čak me je i pitala: „Hoćeš da ti kažem kada ćeš umreti?““, rekao je Popović.

„I ti sada sve znaš“, pitala ga je voditeljka.

„Da. I sve mi se obistinilo, ali pazi, u dlaku! Za pet minuta mi je ispričala ceo život i rekla je: „Dobro pamti šta ću da ti kažem!“ Pričala je pola srpski, pola bugarski, pošto je ona u Strumicama. Rođena je tamo, išla je u školu tamo“, zaključio je čelnik Grand produkcije u emisiji „Balkanskom ulicom“.

 

Izvor Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.