Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Oglasila se Nadežda Biljić nakon brutalnih batina: Ako sam trudna sa Tomom, odmah ću da abortiram! (VIDEO)

Pretučena pevačica smogla snage za prvu ispovest posle stravičnog prebijanja

0 178

Nakon stravičnih batina nakon što ju je pretukao emotivni partner Toma Panić, Nadežda Biljić je skupila snagu i zajedno sa majkom Slavicom stala pred kamere kako bi u javnost iznela sve detalje.

Nadežda u emisiji nije mogla da zaustavi suze. Kako se pojavila u studiju počela je da plače, a prva je počela da priča njena mama Slavica.

Nadeždin iskaz policiji: Toma me je udarao pesnicama u rebra i davio! Rekao da sam narkomančina, oliš i stoka!(VIDEO)

„Ja sam u horor filmu, ne mogu da verujem da jo se to desilo ponovo. Nisam smela da kažem mužu jer znam kako će da reaguje. Stigla sam u Beograd kasnije, jer su me ubedili njeni drugarica i drug. Nadežda se plašila da će doći do incidenta, a ja mu ništa ne bih uradila, za to postoje nadležni organi. Ovo mi je kao ružan san“, rekla je Slavica, a Nadežda nastavila priču.

„Izvinite što mi drhti glas, pod lekovima sam. Nisam došla da pravim reklamu, ne znam, desilo se da smo popili, smetalo mi je što je flertovao, šta se desilo u njegovoj glavi. U mom stanu ne postoji staklena flaša, već čaša koja se obila o zid, on ju je polupao. Tukao me krvnički i zverski i govorio da sam narkomančina i da treba da se lečim, a ništa mu nisam uradila. Stan mi je katastrofa, još uvek sam zbunjena, ali ne želim više nikada očima da ga vidim, da mu ide sve, da bude najsrećniji, a najviše ih volela da ga sretnem sa njegovim ženskim detetom. On je meni govorio da je tu neku devojku poljubio u nos, čelo… Ima još dosta stvari o kojima neću da pričam, a vezane su za njegov život. Hvala svim mojim kolegama i MUP koji je reagovao iste sekunde i timu humanista, čiji sam član. Hvala i Tominoj mami, koja se vidno potresla zbog mog stanja i koja je divna žena, a poručujem joj da se ne sekira. Osećam se kao kuče, poniženo, jadno, bedno i odvratno, osećam se kao ker, džumara pored kojeg prođes i šutneš ga“, rekla je Biljićeva u „Narod pita“ i dodala:

„Koliko god da sam ljubomorna, nisam zaslužila ovakve psihičke i fizičke povrede. U životu više neću imati nikoga. Imao je problem sa tim da on bude muško, a ja žensko. Bravo, Tomo Paniću, ispao si muško. U životu me niko ovako zverski nije tukao, nikada neću zaboraviti. Nije mi palo na pamet da će da me izudara, mislila sam da ćemo se svađati. Govorila sam: „Ljubavi, u pravu si“, a on je galamio.“

„Bacao me po podu, krevetu, nisam mogla da pobegnem. Ne mogu da verujem da je to čovek o kom sam pričala sinoć. Izgleda da je u meni problem, biram pogrešne muškarce. Ja ovo nisam očekivala“, izjavila je pevačica u suzama.

Izvor Alo

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.