Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Nadeždin iskaz policiji: Toma me je udarao pesnicama u rebra i davio! Rekao da sam narkomančina, ološ i stoka!(VIDEO)

Ovo nije prvi put da je Nadežda pretrpela fizičko zlostavljanje

0 130

Toma Panić je juče oko 7 časova izjutra krvnički pretukao svoju devojku Nadeždu Biljić. Pevačica je odmah nakon incidenta prijavila slučaj policiji, a organi vlasti su priveli Panića i odveli ga u policijsku stanicu na saslušanje.

(UZNEMIRUJUĆE FOTO) Horor! Toma Panić zverski pretukao Nadeždu Biljić! Sva je u podlivima!

Za to vreme je Nadežda otišla u Urgentni centar gde su joj dijagnostikovane i dokumentovane povrede. Osim nalaza iz Urgentnog entra, Biljićeva je, dok je davala izjavu u policiji priložila i dokaz o brutalnom nasilju.

Pevačici je određen odlazak kod psihijatra na koji bi trebalo da ode u toku dana. Sem prijatelja koji je juče bio uz nju sve vreme, pevačici je podršku pružila i prijateljica koja je član humanitarne organizacije Humanist, ali i njena majka, Slavica Biljić.

NADEŽDA tvrdi: TOMA bi udario ženu! Na keca! (VIDEO)

Ovo nije prvi put da je Nadežda pretrpela fizičko zlostavljanje. Podsetimo, ona je bila žrtva nasilja tokom svog boravka u Zadruzi 2 kada ju je Miki Đuričić, njen bivši dečko, izudarao štakom kojom se služio.

Pevačica će krivično goniti Panića, a u policiji je prema navodima Kurira dala sledeću izjavu:

„Sa Panić Tomislavom sam u emotivnoj vezi oko šest meseci, sa kojim nikada nisam živela u zajednici. Tokom veze imali smo verbalne prepirke, ali se nikada nije desilo da nasrne na mene do danas. Bili smo zajedno u noćnom klubu, gde je flertovao sa devojkom i bio u vidno alkoholisanom stanju. Otišli smo u drugi klub gde je njegova drugarica imala problem sa strancima ispred kluba. Ušla sam u klub da bih pozvala Tomu da izađe ispred, izašao je, a onda i ja za njim i videla sam da je poljubio neku devojku. Nastala je prepirka između nas zbog toga što je uradio, pozvali smo taksi i ćutali sve do stana. Ušli smo u stan i pitala sam ga šta mu je to značilo, na šta je on rekao da sam narkomančina, bolesnica koja pije antidepresive, da sam ološ i stoka, da me treba tući svaki dan. Zatim dok sam stajala ispred njega udario mi je šamar u predelu levog obraza, a zatim je krenuo obema rukama da me udara, ne sećam se tačno da li me udarao pesnicama ili šamarima, u predelu glave, a potom je razbio staklenu pepeljaru dok sam ležala i plakala, počeo je da me udara u rebra pesnicama i da me davi, od čega mi se mutilo pred očima“, napisala je Nadežda i dodala:

„Rekla sam mu da pokupi stvari, izašao je, ubrzo se vratio i legao mirno da spava kao da se ništa nije desilo. Čekala sam da učvrsti san, pa sam onda o svemu obavestila policiju. Napominjem da mi je Tomislav u toku fizičkom napada pretio da će me ubiti ako pozovem policiju. U poslednje vreme se plašim njega, posebno sada kada mi je ovo uradio. Takođe, napominjem da staklenu flašu nemam u stanu, nisam ga udarila ničim, već je on mene napao. Tomislav ponekad popije, ali kad popije zna da bude agresivan, što je danas pokazao. Želim da se pridružim krivičnom gonjenju protiv Tomislava jer sam uplašena za svoju bezbednost.“

 

 

 

Izvor Alo/Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.