Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Aleksandra Subotić ima tumor? Pronađen joj čvorić tokom vađenja silikona! (FOTO)

Odlučila da potpuno promeni način života

0 112

Aleksandra Subotić prošle nedelje operisala je obe dojke, a kao razlog je navela zdravstvene probleme.

Njene grudi bile su toliko velike da je za njenu kičmu to postalo ogromno opterećenje, pa je morala hitno pod nož. Ali ispostavilo se da osim problema s kimčmom Subotićka na levoj dojci ima promenu, pa su lekari uzeli isečak i poslali na analizu, navodi „Svet“.

Na izvol’te! Aleksandra Subotić rešila da se pohvali novim grudima! (FOTO)

 

„Aleksandru je Bog pogledao pa je otišla na remont grudi. Kao da je predosetila da postoji problem koji zahteva da se hitno podvrgne operaciji. Iako je ultrazvuk pokazao čvorić obima devet milimetara na levoj dojci, lekarima ranije nije izgledao opasno, ali su ga na operaciji odstranili i sve lepo očistili. Takve pojave često se su kod devojaka koje rano postanu majke i doje, pa Aleksandru nisu hteli da opterećuju time, pogotovo dok ne stignu rezultati biopsije. Lekari veruju da će sve biti u redu i da nema nikakve dalje opasnosti“, rekao je dobro obavešteni izvor za Kurir.

„Da to sad nije izvađeno i da je prošlo još vremena, moglo je da bude problematično, ali Bogu dragom hvala, pa je sve u najboljem redu. Doktor koji je Aleksandru operisao po Ljubinoj preporuci obavio je sjajan posao, i ona je toliko zahvalna da bi ga svima rado preporučila. Kada je shvatila šta se desilo, Aleksandra se uplašila za svoje zdravlje, ali svesna je da je za sve zdravstvene probleme okidač stres, pa je odlučila da potpuno promeni svoj način života i da od sada ne prima stvari toliko dramatično i emotivno, što je tipično za nju“, završava izvor.

ZBOGOM PLASTICI! Aleksandra Subotić otišla na vađenje silikona: Smatram da su ovolike grudi degutantne! (VIDEO)

Aleksandra je potvrdila ove navode.

„Sve što bih rekla bilo bi suvišno. Oporavljam se brže nego što sam i mislila. Moje grudi su savršenstvo. Mogu slobodno da kažem da izgledam top. Polako se vraćam normalnom životu, ponovo sam na moru i ponovo sam ona stara, zgodna i srećna devojka“ rekla je Aleksandra.

Izvor Svet/Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.