Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Potresna ispovest Cece Kitić: Imala sam muža nasilnika! Rekla sam mu: „Ubij me, jer ja ovako više neću da živim!“

Otvorila dušu

0 243

Bivša rukometašica Svetlana Ceca Kitić (59) prošla je kroz pravi pakao u svom životu, uključujući i fizičko nasilje.

Naime, Ceca je otvorila dušu i usudila se da javno progovori o nasilju. Ispričala je i momente kada je odlučila da preseče i po svaku cenu se rastane od tadašnjeg supruga.

Kako je rekla, po cenu života bila je spremna da prekine agoniju.

„Žena mora pre svega da bude finansijski samostalna u odnosu na svog muža. Mnoge od tih žena nemaju posao, čak nemaju ni školu. Ja se od svoje šesnaeste godine izdržavam od rukometa i nikada nisam zavisila od nekoga. Ipak, nekada vas zadržavaju neke druge stvari kao što su deca, ili patrijarhalno vaspitanje i želja da sačuvate porodicu. Ja sam sa svojim tadašnjim mužem nasilnikom u jednom momentu došla do te tačke da sam mu rekla: „Ubij me, jer ja ovako više neću da živim““, rekla je Ceca Dašić Kitić.

Podsetimo, Ceca je početkom 2018. godine suočavala sa velikim problemima. Nije bila u situaciji da otplaćuje kredit u švajcarcima, a i zdravlje joj se u tom periodu pogoršalo.

„Ja sam obećala da neću da se sekiram, ali je to jače od mene. Prvih dana mi je bilo najgore, plakala sam krijući se od dece. Meni ne treba ničija milost. Sad Mara (ćerka) kaže da će ona prodati bubreg da reši stvar. To joj, naravno, neću dozvoliti ni u ludilu. Niti mi pada na pamet da se ubijam“, rekla je Ceca u aprilu 2018. godine za magazin „Glorija“.

Izvor Alo

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.