Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Učesnica Zadruge se udaje za milionera iz Emirata! Venčanje na Baliju, repriza u Dubaiju!

Život joj se promenio mesec dana po izlaska iz Zadruge 2

0 655

Darija Stević izbačena je posle nešto više od mesec dana iz rijalitija „Zadruga 2“, ali joj se život nakon toga iz korena promenio.

Ona je upoznala milionera iz Dubaija, kome još ne želi da otkriva identitet, ali je potvrdila saznanja da će se za njega i udati.

U ZADRUZI 2 ne fali ni GOLOTINJE, DARIJA pokazala GOLE GRUDI! (FOTO)

„Tačno je da se udajem. Upoznali smo se pre par godina na svadbi zajedničkih prijatelja koji žive u Dubaiju, kasnije smo počeli da se čujemo i kada sam ja otišla na odmor tamo, izašli smo na večeru i tada je sve počelo. Ja sam onda odlazila češće tamo, on je počeo da dolazi u Beograd kad sam ja sprečena da odem zbog posla. Odavno su postojale simpatije, ali je tek pre par meseci sve preraslo u pravu bajku. Imaćemo dva venčanja (smeh). Prvo će biti na Baliju, gde će sa nama krenuti samo kumovi, a drugo, veliko svadbeno veselje, biće u Dubaiju. Venčanicu još nisam kupila, u fazi sam isprobavanja jer su mi potrebne dve, jedna za Bali, za plažu, a druga za Dubai, za pravu elegantnu proslavu2, rekla je presrećna Darija.

Darija je bogataša upoznala preko zajedničkih prijatelja pre izvesnog vremena, dopali su se jedno drugom, a sada se posvetila spremanju velikog slavlja.

 

Izvor Kurir.rs /Svetpoznatih

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.