Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Za njih su samo broj! Bračni parovi sa naše estrade kod kojih je velika razlika u godinama! (FOTO)

Mnoge od ovih veza su bile predmet kontroverzi

0 252

Ove poznate ličnosti privlače veliku pažnju javnosti svojim ljubavnim životom, a to posebno dolazi do izražaja kada u brak ulaze osobe kod kojih je drastična razlika u godinama.

1. Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

Ovaj bračni par predstavlja apsolutni rekord kada je razlika u godinama u pitanju. Rakočevićeva je od svog supruga starija čak 35 godina, a čini se da za njihovu bračnu harmoniju razlika u godinama ne predstavlja nikakav problem. Upravo suprotno, Veljko i Verica su umetničke duše avanturističkog duha, pa jedno drugom predstavljaju idealnu polovinu.

Podsetimo, Rakočevićeva i Kuzmančević nisu mogli da se venčeju u crkvi jer po kanonima SPC razlika među mladencima ne sme biti veća od 15 godina, a i mlada bi trebalo da ima manje od 60.

2. Haris i Melina Džinović

Modna dizajnerka Melina Džinović mlađa je od supruga Harisa 29 godina a njihov dugogodišnja veza formalno je ozvaničena brakom pre dve godine. Haris i Melina su zajedno već 14 godina i imaju dvoje dece, a tajna njihovog uspešnog braka možda leži u činjenici da su oboje podjednako uspešni u poslu kojim se bave.

4. Željko i Jovana Joksimović

View this post on Instagram

❤️ naše leto #friends #love #summer #tassia

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on

Ljubav između Jovane i Željka se rodila na poslu – kada su, pre nekoliko godina bili angažovani kao voditelji Evrovizije. Danas imaju sina Kostu, oboje su uspešni u svom poslu, a činjenica da je Željko devet godina stariji od Jovane je gotovo neprimetna.

5. Jelena Karleuša i Duško Tošić

Takođe, Jelena Karleuša je starija od Duška Tošića 7 godina, a jednom prilikom je istakla da njoj ne smeta to što je fudbaler mlađi muškarac.

„Samo postoje pozitivne strane. Mlad je, brz, sposoban, može uvek, zdrav. Ja kada sam upoznala mog supruga, gledala sam nekog ko je fantasičan izbor za oca moje dece“, rekla je Jelena.

Izvor svetpoznatih.rs/alo.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.