Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Lepa Brena se rešila silikona! Tražila troduplu anesteziju?!

Pregrmela veliku muku

0 1.587

Lepa Brena nedavno je rešila veliku muku koju joj je predstavljao dotrajali silikon u usnama, koje je sada zamenila razgradivim hijaluronom, otkriva Kurir.

Nije sve, međutim, prošlo tako sjajno i bajno. Trebalo je istrpeti nesnosne bolove prilikom intervencije koja se izvodi u lokalnoj anesteziji.

LEPA BRENA o najtežem trenutku u životu! Molila sam Boga da mi sačuva pamet!

Brena je, kažu nam, jedva izdržala vađenje silikona i tražila je od lekara da joj daju troduplu dozu narkoze, koja joj nije baš puno pomogla.

– Njena gornja usna je stvarno loše izgledala. Vremenom su se pojavila kvržice, pošto se taj silikon nakupio na jednom mestu i baš se primećivalo. Inače se to dešava posle otprilike pet i više godina, pa je neophodna intervencija. Mislim da u Breninom slučaju prethodni hirurg nije dobro obavio posao. Ona je još pre dva meseca bila kod našeg hirurga, pitala ga je da li postoji neki manje bolan način da se reši silikona. Plašila se, čula je da vađenje silikona iz usne mnogo boli. On joj je objasnio da nema drugog načina i da, ako želi da lepše izgleda, mora da skupi snagu –  kaže izvor Kurira.

Posle nekoliko nedelja najveća zvezda bivše Jugoslavije zakazala je intervenciju, ali je zatražila jaču dozu anestezije.

LEPA BRENA otkriva ko joj je najveća podrška u životu! (FOTO)

– Pre početka vađenja rekla je doktoru da joj da dve injekcije anestezije, što je on i uradio. Kad je počela intervencija, Brena je kukala i zapomagala, žena je bila bleda od bolova, ruke su joj drhtale. Molila je lekara da prestane sa intervencijom. Onda joj je on dao još jednu injekciju, pa je u nastavku procedure bio podnošljiviji bol. Kad se sve završilo, Brena je rekla hirurgu ‘nikad više’ i pitala ga šta sme da pije od lekova. Posle dve nedelje je došla ponovo i onda smo joj ugradili hijaluron u usne. To je mnogo bolje rešenje jer se posle šest meseci ta materija u potpunosti apsorbuje u telu, tako da može ponovo da se ubrizga. U svakom slučaju, Breni će se ispuniti želja jer više neće morati da vadi strano telo iz usana – rekao je sagovornik Kurira i dodao:

„Brena ne komentariše takve stvari.“

I Viktor Živojinović prati mamu kad je reč o ulepšavanju, pa je prema pisanju medija pre sedam dana, Brenin naslednik je išao na liposukciju.

Naime, Viktor je smršao čak 50 kilograma, ali je tek pomoću ove operativne metode doveo liniju do savršenstva. On više od godinu dana drži rigoroznu dijetu i naporno vežba.

Izvor Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.