Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Seve u problemu? Ostaće bez stana ako banka aktivira hipoteku!

0 436

Severina Kojić navodno je u problemu zbog kredita od 100.000 evra, pošto – kako se priča- nije u stanju da plaća ratu u iznosu od 2.000 evra mesečno, prenosi Telegraf.
Hrvatska pevačica navodno može da ostane bez stana u Zagrebu, ukoliko banka aktivira hipoteku.

– Poznato je da Seve ne ume da raspolaže novcem. Troši više nego što zaradi. Tokom 2018. je imala mnogo nastupa širom regiona, ali ništa od zarađenih para nije sačuvala, pa kad je došlo vreme da snima nove pesme i spotove, morala je da se zaduži. Pre osam meseci podigla je 100.000 evra kredita u jednoj banci u Zagrebu, a kao garanciju založila je stan. Prvih pet meseci je sve bilo u redu, mogla je da plaća rate, ali poslednja tri meseca nije platila nijednu. Valjda nije imala nastupe, pa nije mogla da zaradi toliko para, jer ona ima još jedan kredit, stambeni. Ne znam tačno kolika je rata, ali priča se da je čak 7.000 evra. Uglavnom, iz banke u kojoj je podigla keš kredit su joj poslali dopis da će aktivirati hipoteku ako u roku od 15 dana ne plati sve što im duguje – kaže izvor blizak Kojićevoj, prenosi Telegraf.

– I ranije je imala ovakve epizode. Ali uvek je tu bio Tomica da to reši umesto nje. Ovaj put će izgleda morati sama, jer ni njen suprug Igor po svoj prilici nije baš nadaren da barata s parama. Mislim da su Severinini problemi počeli upravo posle prekida saradnje s Tomicom. On se protivio tome da podigne novi kredit jer je znao čemu to vodi. Kamata na pozajmljeni novac je 15 odsto, što uopšte nije povoljno. Severina je čak htela da podigne kredit preko njegove firme, ali Tomica nije hteo da čuje za to. Ko zna, možda je to razlog što su se posvađali – zaključuje sagovornik Kurira, dok do pevačicinog komentara nisu uspeli da dođu.

Inače, hrvatski mediji pitaju se šta se dešava sa Severinom, obzirom na to da su u jeku razni festivali širom Hrvatske, a pevačice nema nigde, tvrdi Jutarnji list. Za razliku od nje, njene kolege Petar Grašo, Toni Cetinski, Jelena Rozga i drugi rade tokom leta.

I dok se piše i spekuliše o njenim problemima i dugovima, ona uživa na letovanju u Bodrumu koje je, navodno, platila oko 10.000 evra.

Izvor Telegraf.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.