Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Roditelji Tanje Savić već nedelju dana ne izlaze iz kuće, teško ih je pogodila ova vest

0 814

Staniša i Živana Savić, roditelji Tanje Savić, teško podnose to što se njihov zet Dušan Jovančević navodno nalazi u specijalizovanoj klinici za odvikavanje od narkotika, a još teže im pada jer se sve pročulo u javnosti, zbog čega poslednjih nedelju dana ne izlaze iz kuće.

U Radincu, prigradskom naselju Smedereva, svi znaju porodicu popularne pevačice. Pričaju i komšije, ali i drugi meštani, o Tanjinom mužu i njegovim problemima s drogom. Kažu, odavno znaju za to, nije nikakva tajna. To govore u neformalnom razgovoru, ali čim se upali diktafon odmah se sklanjaju i povlače. Neće da se zamere Tanji, piše „Kurir“.

„Joooj, nemojte nas, što nam treba to… Posle da nas mrze Živana i Staniša, a i Tanja da se ljuti. Ma znamo sve, čitali smo. Ja od tada nisam videla njene roditelje, šta da ih pitam… Jadni ljudi. Stalno neki problemi s tim zetom. Od sramote ne mogu na ulicu da izađu. Nije to prijatno, droga je opasna, ko zna šta sve može da bude. Žao mi je Tanje kao da je moje dete, uvek je bila dobra i poštena devojka. Ali sudbina“, ispričala je jedna starija gospođa gorepomenutom listu.

U zabačenom delu Radinca, na vrhu brda, vidi se kuća obojena u drečavo roze. To je Tanjina kuća. Taj deo puta nije asfaltiran, a ulica je uska, pa se do nje mora peške.

U dvorištu kuće bila je žena srednjih godina.

„Ja sam im dalja, baš dalja rođaka. Ništa ne znam, idem ja“, rekla je ona.

„Bila je Tanja pre nekoliko dana ovde s decom, pa je onda otišla na odmor. Ko vam je rekao da se Dušan drogira, da je na odvikavanju? Ja ne znam za to, nije tačno, verujte. Ali neću ništa da pričam, imajte razumevanja, niti znam nešto o tome“, kazao je Tanjin rođak, koji živi u kući pored.

Nekoliko meštana, koji su se našli u blizini, izneli su više detalja.

„Ma tu su, bre, neće da izađu njeni. Tanjin otac radi negde privatno, on možda nije kod kuće. Ali tu je brat Tomica, vidite da je auto u dvorištu. I Živana, Tanjina majka, tu je sigurno. Neće oni da pričaju s novinarima. Ni sa nama ne pričaju o Tanjinim problemima, što bi to radili. Čitali smo za njenog muža, ništa novo“, rekli su oni za pomenuti list.

Izvor Blic

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.