Svet poznatih
Poznati sa poznatima

DARKO LAZIĆ otkriva kako se zaljubio u MARINU! Poznavali su se od ranije!

Dobili su zajedničkog sina

0 1.813

darko Lazić nedavno je postao tata po drugi put. Sina Alekseja rodila mu je verenica Martina Gagić koju ima nameru i da oženi.

SKANDAL! DARKO LAZIĆ se nije pojavio na rođendanu kod ćerke! ANA SEVIĆ poručila samo jedno!

Za Marinu javnost je saznala prošlog leta kada je pevač viđen sa ovom crnokosom lepoticom u Budvi. Međutim, Lazić nikada do sada nije ispričao kako je uopšte počela njihova ljubav.

„Nas dvoje smo se jednostavno našli. Postoje mnoge stvari koje oboje volimo i to nas ispunjava. Ona i ja smo sudbinski vezani“ – počeo je priču Lazić i otkrio:

„Marinu poznajem odranije, ona je iz mog kraja. Znali smo se mi na zdravo-zdravo. Kada sam se razišao sa Anom, kada smo sve između nas završili, Marina i ja upoznali smo se zvanično preko jednog drugara. Mislim poznavali smo iz viđenja, ali tada smo se upoznali kako treba. Popili smo piće i posle toga nastavili da se viđamo.“

Vremeno su se zavile emocije.

„Malo-pomalo, svideli smo se jedno drugom. Na početku se sve videlo i svima je bilo jasno kako se gledamo i način na koji pričamo. Najbitnije je što ona mene voli ovakvog kakav jesam, sa svim manama i vrlinama, a naravno i ja nju obožavam“ – kaže Darko.

Izvor Svet

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.