Svet poznatih
Poznati sa poznatima

KIJA KOCKAR smuvala fudbalera! Pogledajte o kome se radi!

Ne razdvajaju se

0 1.816

Kija Kockar je smuvala fudbalera Miloša Dimitrijevića! Kako Informer ekskluzivno saznaje, pevačica već pet dana u Istanbulu uživa sa novim dečkom.

KIJA KOCKAR rasprodaje imovinu u Zrenjaninu?!

„Kija je u poslednje vreme imala mnogo obaveza oko snimanja „Pinkovih zvezdica“ i „Pinkovih zvezda“, ali i nastupa. Pobegla je iz Beograda u Istanbul da se odmori od svega, a tamo se videla sa prijateljem, koji odavno živi i radi u Turskoj. On ju je upoznao sa Milošem, koji je sticajem okolnosti bio u Istanbulu. Ovaj bivši vezista Crvene zvezde i FK Sidnej se dopao Kiji već pri prvom susretu“, otkriva dobro obavešten izvor.

Prema njegovim rečima, atraktivna pevačica i sin legendarnog fudbalera Zorana Čave Dimitrijevića odmah su kliknuli i dogovorili sastanak.

„Otišli su na večeru u čuveni restoran „Nusret“, poznat po tome što ga posećuju svetske zvezde. Kija mu je priznala da je definitivno završila sa bivšim mužem Slobom Radanovićem, kao i da je spremna za novu ljubav. Miloš joj je pričao o svojoj prošlosti, rekao je da je nekoliko meseci bio sa Dušicom, ali da su raskinuli u martu. Te večeri su se smuvali“, priča naš izvor i dodaje:

„Otad se ne odvajaju! Miloš je očaran Kijom, stalno joj deli komplimente, govori joj da je najlepša žena koju je video, kupuje joj cveće i čini razne romantične gestove.“

Pošto je okačio kopačke o klin, Dimitrijević je počeo da se bavi biznisom u inostranstvu, ali će sada imati lep razlog da češće dolazi u Beograd.

„On živi na relaciji Srbija – Francuska, pa je obećao Kiji da će joj pokazati Pariz. Takođe, dogovorili su se da Miloš bude u Srbiji kad god može, kao i da je prati na pojedinim nastupima. Rekla mu je da će, ako sve bude kao do sada, što pre da ga upozna sa majkom Nadicom, jer je zanima njeno mišljenje o njemu. Definitivno planiraju ozbiljnu vezu“, kaže izvor.

Kija se javila iz Turske, ali nije želela da govori o novom dečku.

„Nemam komentar. Uživam na odmoru jer ću kad se vratim u Beograd imati mnogo obaveza. Moram da snimam emisije, ali i novi spot“, poručila je Kockareva uz zagonetan osmeh.

Izvor svetpoznatih.rs/informer.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.