Svet poznatih
Poznati sa poznatima

DA LI JE FAVORIT? Evo ko je pobednik Pinkovih Zvezdica! (VIDEO)

Ovo niko nije očekivao

0 627

Na velikoj sceni spektakularnog takmičenja „Pinkove zvezdice – All Stars“ sinoć se u superfinalu predstavilo 12 takmičara. Milionski auditorijum je osam meseci pratio takmičenje i odlučio da baš oni zaslužuju da se nađu u superfinalu. Mladi talenti dali su sve od sebe u prvom krugu, a njih 8 je prošlo u drugi krug. Zvezdice su briljirale i u drugom krugu, a u treći i ujedno poslednji krug prošlo je njih dvoje Sergej Pajić i Bojana Radovanović.

PEVAČU POZLILO NA SNIMANJU PINKOVIH ZVEZDICA! Jedva stajao na nogama! (VIDEO)

Superfinalisti su nastupali sa pesmama koje su obeležile njihovo učešće u „All Stars“ sezoni. Bojana je izvela miks pesama „Taki, taki“, „Say my name“ i „New rules“. Sergej je pevao pesmu „Trans“, koju u originalu izvodi Milan Stanković. Kada su završili svoje nastupe, došlo je vreme da posle osam meseci dobijemo novu Pinkovu zvezdicu.

Voditeljka Marijana Mićić dobila je i kovertu sa konačnim rezultatima, pa je kucnuo čas da se proglasi pobednik „Pinkovih zvezdica – All stars“.

Svi superfinalisti dobili su slatki paket u svojoj težini, pobednik dobija vaučer od 150.000 za kupovinu nameštaja, zatim 50.000 dinara za kupovinu u Deksiku, superfinalisti dobijaju i pet mikrofona. Pobednik od Globaltela dobija i telefon sa karticom, ali i putovanje u Crnu Goru.

Televizija Pink poklanja jednom takmičaru put u Diznilend kao zvezdici koja se najbolje snašla u svim žanrovima, a to je Darija Vračević.

Drugi takmičar koji takođe dobija putovanje u Diznilend je David Marković, kog je odabrao stručni žiri.

Mikrofone od televizije Pink dobili su: Darija Vračević, Antonia Gigovska, David Marković, Bojana Radovanović i Sergej Pajić.

Jedan takmičar ima 24,55% glasova publike, a drugi 29,45%. Pobednik ove jubilarne pete sezone „Pinkovih zvezdica – All stars“ je Sergej Pajić.

Pogledajte kako je izgledalo spektakularno proglašenje pobednika…

Izvor svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.