Svet poznatih
Poznati sa poznatima

SAŠA POPOVIĆ pristao da plati ovu vrtoglavu cifru MARIJI ŠERIFOVIĆ za narednu sezonu Zvezda Granda!

Pristao na njene uslove

0 609

Marija Šerifović ostaće član žirija i u narednoj sezoni Zvezda Granda. Saša Popović spreman je na sve kako bi je zadržao u stolici, pa i da izdvoji 150.000 evra za narednu  sezonu.

Marija Šerifović: Zvezde Granda“ neću ni da gledam, molim vas da se nervirate umesto mene! (FOTO)

Ako se uzme u obzir da sezona traje skoro godinu dana, odnosno ima preko 40 emisija, a svi u žiriju kao mentori imaju svoje kandidate, s kojima rade cele nedelje, onda je sasvim očekivano da po emisiji zarade nekoliko hiljada evra. Takav stav je imala i Šerifovićeva, pa je to saopštila Popoviću.

„Marija se dugo dvoumila da li da učestvuje u narednoj sezoni. Ipak, na kraju je rešila da ostane, ali ne po svaku cenu. Kada ju je Saša pitao: „Marija, ostaje li isto i za sledeću godinu, bićeš s nama, je l’ tako?“ ona mu je rekla da ne zna, jer je to za nju previše energije, koju ipak želi da usmeri na svoju karijeru. Onda je Popović rekao da je svakako odlučio da članove žirija u sledećoj sezoni više plati, jer su postigli odličnu gledanost, a Marija mu je dobacila: „E, pa kad imaš tolike pare za jahtu, imaš i 150.000 evra za mene“ – otkriva izvor blizak Šerifovićevoj.

Marija Šerifović svoje kandidate pred finale Zvezda Granda odvela na putovanje iz snova!

Posle nekoliko dana, kada su ponovo zvanično razgovarali na ovu temu, direktor Granda i pevačica saglasili su se o svim detaljima, pa i o novcu.

„Saša je sam rekao Mariji iznos, i to isti onaj koji je i ona tražila. Očigledno da on smatra da Marija toliko zaslužuje, što je i dokazala time što je njena kandidatkinja Džejla Ramović pobedila u poslednjoj sezoni. Sigurno je da to za Sašu nije mnogo čim je bez razmišljanja pristao na Marijin uslov“ – ističe izvor.

Izvor Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.