Svet poznatih
Poznati sa poznatima

MNOGI SU GA BILI! Sve batine koje je IVAN MARINKOVIĆ dobio u Parovima!

Voli da ga tuku

0 1.320

Ivan Marinković je veteran „Parova“, a najpoznatiji je po tome što je, da se ne lažemo, uglavnom u alkoholisanom stanju, kao i po tome da praktično na dnevnom nivou dobija batine od ostalih učesnika rijalitija.

Haos u Parovima! MLADEN brutalno tukao IVANA! (VIDEO)

Sinoć je uspeo da isprovocira Mladena Vuletića, koji ga je izudarao pesnicama (to ne opravdava Vuletića, naravno). Mada, kada su batine u pitanju, Marinković je najviše stradao od ruku svoje devojke, Jelene Ilić. Ona ga bije svakoga dana, više puta.

Osim Jelene, Ivana je tukao između ostalih i Sulejman Spaho. Ivan ga je danima provocirao, dok ovaj nije pukao. Ovo je trenutak kada je Ivan gađao Spaha stolicom:

Pre neki dan, Marinković je dobio batine i od Alekandre Marjanović, i to pesnicom. Pesnicom ga je izudarao i bivši učesnik Benjamin Spahović:

Marinković je uspeo da isprovocira i mirnijeg učesnika, Nikolu Jovanovića Conju, koji je nasrnuo na njega kada mu je Ivan vređao suprugu.

Mogli bismo ovako unedogled. U svakom slučaju, Marinković trpi batine svakodnevno, a što je zanimljivo, niko zbog toga nije diskvalifikovan. Otuda se u pojavila teorija da Ivan u stvari ima neku vrstu dogovora sa produkcijom, po kojem može da provocira koliko hoće da bi bio u prvom planu, ali da istrpi batine. Ili je jednostavno mazohista…

Izvor svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.