Svet poznatih
Poznati sa poznatima

TAMARA MILUTINOVIĆ donela ovu važnu, životnu odluku!

Smatra da je to pametno

0 427

Tamara Milutinović je rešila da novac zarađen od pevanja uloži u nekretninu. Iako živi u raskošnoj kući sa svojim roditeljima, smatra da je pravo vreme da se stambeno osigura i potpuno osamostali.

Uplašena! TAMARA MILUTINOVIĆ mora na operaciju glave!

„Tamara već dugo razmišlja o kupovini nekretnine u Beogradu, budući da je njena porodična kuća malo dalje od centra, u Rušnju. S obzirom na to da mnogo radi i da odlično zarađuje, pre nekoliko meseci je s roditeljima započela temu u vezi s kupovinom stana“ – priča izvor blizak pevačici.

Ona želi  da podigne kredit za stan i novac koji zarađuje na nastupima uloži u nešto pametno, a kupovinu stana vidi kao veliku uštedu.

Naime često se dešava da Tamara zbog umora ili poslovnih obaveza ostaje u Beogradu i po nekoliko dana, plaća apartmane ili hotel, što mnogo košta. Budući da je vezana za porodicu, nekim danima i po nekoliko puta ode do Rušnja i nazad.

Tamara Milutinović: MUŠKARCI su ISPUCANI! ŽELIM NJU! (FOTO)

Shvatila je i sama koliko novca potroši u toku dana i kada se preračunala, bilo je jasno da joj se više isplati da novac koji joj prolazi kroz ruke zbog polovičnog života u Beogradu uloži u ratu za kredit.

Ona je već počela da razgleda nekretnine na Novom Beogradu gde često boravi i ima nekoliko bliskih prijatelja, tu su joj šoping centri, omiljeni restorani, kao i kozmetički salon u koji ide.

Odluku da se osamostali ubrzao je i raskid devetogodišnje veze.

„Osim što želi da sutra ima nešto svoje zbog čega neće zavisiti ni od koga, njenu toliku želju da što pre uzme nekretninu ubrzao je i bolni raskid s momkom s kojim je bila devet godina. Odlučila je da bude jaka i da promeni svoj život iz korena, kako bi mogla da se izdigne iz lošeg perioda i okrene novi list. I kupovina i sređivanje stana oduzeće joj dovoljno vremena, pa će mnogo manje da pati za bivšim“ – zaključuje izvor blizak pevačici.

Izvor Alo

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.