Svet poznatih
Poznati sa poznatima

SAŠA VIDIĆ priznaje: Zbog SEKE sam prozivao KARLEUŠU!

Pomirili se

0 844

Saša Vidić u svađi je sa pola estrade. Međutim, kako kaže rešio je da pojedine pevačice više ne proziva. Osim toga kreator otkriva da je zbog svoje drugarice Seke Aleksić godinama prozivao njenu ljutu suparnicu Jelenu Karleušu.

SAŠA VIDIĆ konačno otkrio zbog čega se više ne druži sa CECOM! (FOTO)

„Zbog Seke sam ranije bio grozan prema Karleuši. Sada smo se izmirili zahvaljujući Adilu Maksutoviću i Mariji Šerifović. Sreli smo se svi na jednom splavu i tada smo ponovo počeli da pričamo. Jelenu poznajem pre svih pevaljki, ona mi je radila drugu modnu reviju“ – priča kreator i dodaje da, kada se JK našla u sred nedavnog skandala  on je bio taj koji je Aleksićevu naterao da je javno podrži:

„Kada je izbio Jelenin seks-skandal naterao sam Seku da je podrži. U takvim situacijama bih se založio i za najgoreg neprijatelja. Svi koji tada Karleušu nisu podržali su go*na.“

Mada bez dlake jeziku, voli da pecne sve pevačice, Saša obećava da će ubuduće Daru Bubamaru poštedeti prozivki:

„Neću Daru više da prozivam. Jadna ona, nije ona kriva što ne uključuje mozak. Više vremena joj je isključen nego uključen.“

Saša Vidić uputio specijalnu poruku Mariji Šerifović! (FOTO+VIDEO)

Što se tiče Viki Miljković nju ne može očima da vidi.

„Viki je prema takmičarima Zvezda Granda bezobrazna i stalno ispoljava tu neku seljačku crtu i pronicljivost. Pa ona je klince kojima je mentor vodila u prirodu! Obukla je onu svoju fejk “balensijagu” i tako trčkala oko kotlića. Bila je baš smešna! Druga stvar koja mi se kod nje ne sviđa jeste to što je došla sa juga Srbije, a stalno pokušava da priča “po beogradski”. Isto kao i Milica Pavlović. Trude se da pričaju kao da su iz Beograda, pa im onda usred rečenice izleti ono južnjačko: “bre i leleee”.

 

 

 

 

Izvor Svet

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.