Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Andreana Čekić o zlostavljanju u braku: Vređao me je, a ja sam pravila zvezdu od njega!

Pevačica prvi put otvoreno progovorila o agoniji u braku

0 502

Andreana Čekić prvi put otvoreno je govorila o zlostavljanju koje je preživela u braku sa Ivanom Miladinovićem i rekla da zakonski još nije razvedena jer čeka da Ivan potpiše zahtev za sporazumni razvod braka, što je ona već učinila.

Andreana Čekić se ponovo udaje?

– Psihičko zlostavljanje počelo je tako što me je sve češće ponižavao pred saradnicima, da bi mene napravio malom a sebe velikim. Više puta je rekao da pevam kao ku*ac kad ne pijem, pa me je terao da pijem kad radim i kad snimam pesme. Tom vređanju prisustvovali su moj prijatelj i autor Saša Lazić, takođe i Emir Đulović, i bili su zgranuti – kaže Andreana u intervjuu za Alo.

Kako je sa mužem i poslovno sarađivala pervačica jer otkrila da su poslovni problemi dodatno  narušili njihov privatni odnos.

„Vređao me je skoro svaki put posle svirki pred bendom. Kad god sam izašla s novom idejom, govorio je da ne znam ništa o poslu, da treba sve da prepustim njemu. Jednom sam bend zamolila da navežbaju pesmu „Do mene je“ jer mi se mnogo dopala i želela sam da je pevam na nastupima, ali on nije hteo da čuje jer ga je mrzelo. Rekao je da je bolje da iskopam još neku staru Šemsinu ili Draganinu pesmu. Jedino su je skinuli gitarista i bubnjar i pesma je postala megahit u mojoj izvedbi. Bio je protiv da snimim „Cipele“ sa Emirom jer Emir u to vreme nije bio toliko zastupljen u Srbiji.

„To što su moje ideje i odluke bile ispravne činile su ga besnim i sve me je više vređao i omalovažavao. Kod kuće smo se malo viđali jer je on provodio vreme u gradu, a ja u stanu. Počeo je da se takmiči sa mnom, a kada se to desi, tu ljubavi nema. Hteo je da smislim ime i logo za bend i bubnjar Koka smislio je ime, a ja logo. Snimili smo lajv miks za jutjub pod nazivom Andreana Čekić i Rič bend, koji je postigao veliki uspeh u pregledima. Kad je izbačen iz benda, laže da ga je sam napustio zbog bolje ponude, zaštitio je pravo na ime Rič bend, okupio novu ekipu i zabranio starim članovima da koriste to ime. Sve to smatram psihičkim zlostavljanjem. Pravila sam zvezdu od njega, a nisam bila svesna toga. Nikada nismo imali skladan brak, izgledalo je tako jer sam ćutala o svemu“, zaključila je Andreana i dodala da smatra da je njen bivši suprug Ivan Miladinović podmukao.

Izvor Alo!

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.