Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Nikad iskreniji! STEFAN ŽIVOJINOVIĆ otkrio kako se udvara devojkama!

Stara škola

0 294

Stefan Živojinović sve je uspešniji kao pevač i na Instagramu ima više od 50.000 pratilaca. Iako često dobija komplimente od devojka na ovoj društvenoj mreži, on priznaje da ne flertuje sa devojkama na Instagramu.

STEFAN ŽIVOJINOVIĆ luduje na Baliju! Kumu poklonio zečice! (FOTO)

„Muvao sam tako devojke možda kad sam imao 15 godina. Sada mi je to previše transparentno, malo mi je neukusno. Bolje je da priđeš lepo uživo. Ja sam više ta stara škola, a da šaljem poruke na taj način, to mi je strašno“ – objašnjava Stefan i naglašava da nije opterećen društvenim mrežama, lajkovima i pratiocima.

„Ne pratim da li mi raste broj pratilaca na Instagramu, muškarcima nekako to ide sporije u odnosu na žene. Mada, primetio sam da kada izbaciš neku objavu oko posla i slično, tu nema lajkova bi komentara. Ali kad izbaciš sliku na kojoj si golišav i trbušnjaci pršte, e to onda gori. Tako da se trudim da što manje izbacujem golotinju, a trudim se da mi fotografije budu privatnije i oko posla. Ali naravno, treba malo pokazati i sebe“ – kroz osmeh kaže mladi pevač.

Stefan tvrdi da mu nije lako da sačuva svoju privatnost, jer je kao Brenin sin od detinjstva pod budnim okom javnosti.

„Volim da svoj privatni život koliko je moguće zadržim za sebe i zato se trudim da ga što manje eksponiram“ – kaže Stefan i odgovora na pitanje da li je konačno našao devojku:

“ Nemam trenutno lepšu polovinu, solo sam.“

Izvor Blic

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.