Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Pogledajte kako Aca Lukas krši saobraćajne propise! (VIDEO)

0 164

Pri vrhu liste najbahatijih vozača emisije „Paparaco lov“ nalazi se pevač Aca Lukas, a da ne mari kako se ponaša za volanom dokazuju novi snimci koji su zabeleženi u Beogradu dok je folker bio za volanom.

Aca je usnimljen pre nekoliko dana na aerodromu „Nikola Tesla“, kada se vratio sa jednog putovanja, a zatim je od strane paparaca praćen kako se ponaša u saobraćaju. U snimcima koji su napravljeni, primetno je da je Lukas često menjao trake i gazio linije sa strane.

Sa desne strane automobila primećene su i ogrebotine, kao i da su mu ulubljena vrata, zbog čega se može zaključiti da je Lukas imao žestoko „čukanje“ u proteklom periodu. Lukas se sa aerodroma uputio ka svom stanu u Banjici, gde ima veliki stan koji mu je ostao nakon razvoda od bivše supruge Sonje Vuksanović.

Pola sata kasnije, Aca je usnimljen kako je izjurio iz stana, a zatim počeo da pravi grube prekršaje u saobraćaju, kao što su preticanje na punoj liniji, preticanje na pešačkom ili zaobilaženje autobusa ne mestu gde to nije dozvoljeno.

U jednom momentu jedna je izvukao živu glavu, s obzirom na to da je ušao u čuvene „makazice“, kada je u krivini na punoj liniji zaobilazio kamion, a onda mu je u susret naišao drugi kamion. Aca je tada u poslednjem momentu uspeo da se vrati u svoju traku.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.