Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Oglasio se prijatelj Suzane Perović i osudio Mikija!

0 542

Javnost i zadrugari bili su šokirani postupkom Mikija Đuričića, koji je tokom noći lupio šamar Suzani Perović, a zatim udario Nadeždu Biljić. On je diskvalifikovan zbog takvog nedopustivog postupka, a ovog jutra Veliki šef se oglasio i oštro osudio nasilje nad ženama.

Mi smo stupili u kontakt sa Dejanom Milićevićem, poznatim fotografom, koji je veoma blizak prijatelj Suzani, koji nije mogao da veruje šta se desilo, te oštro osudio nasilje.

– Samo tako ludačka ljubav i nenormalni odnos je mogao da rezultira eksplozijom. To se skupljalo, skupljalo, skupljalo od samog početka njihovog nenormalnog zabavljanja, te nenormalne zaljubljenosti i to je moralo da eksplodira na najgori način. Ja sam protiv bilo kakvog nasilja nad ženama, pogotovo nad mojom prijateljicom, postoje nadležni organi koji će se baviti time. Strašno je i za svaku osudu bilo kakvo nasilje i nad Suzanom i nad Nadeždom. Ja sam neko ko obožava žene i radim sa njima celog života, nasilje te vrste osuđujem do kraja – rekao je Dejan.

Na pitanje da li se čuo sa članovima Suzanine porodice i da li zna kako se oni osećaju, Dejan je istakao da veruje da će oni postupiti onako kako treba.

– Nisam se čuo sa njima jer naš dogovor je bio da oni budu izopšteni iz bilo kakve veze sa Zadrugom i Suzaninim boravkom unutra. Ja verujem da će i Suzanin sin odreagovati kako treba, a i naravno veliki gospodin, Vlada, Suzanin suprug će sigurno, sigurno, sigurno odreagovati već kako treba jer nedopustive su takve stvari – zaključio je Dejan.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.