Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Nakon poslednje operacije i doktori su ostali u šoku! DEA ĐURĐEVIĆ je stvarno čudo od žene! (FOTO)

Niko nije očekivao pozitivne rezultate tako brzo

0 793

Mlada voditeljka Dea Đurđević nedavno je bila na još jednoj operaciji ruke koju doktori još uvek leče i neguju nakon što joj je bila otkinuta u stravičnom udesu.

Njoj su doktori u ovom zahvatu presađivali nerve iz noge u povređenu ruku kako bi u potpunosti uspeli da joj vrate funkciju. Rezultati su, prema rečima izvora, fascinantni:

„Operacija je prošla bez ikakavih problema i poteškoća. Dea se odlično oseća. Jaka je kao i uvek, i već je počela da pomera ruku, što je šok za sve. Niko nije očekivao pozitivne rezultate tako brzo, međutim ona je očigledno u svemu drugačija. Njena snaga i optimizam su toliko veliki, da ne bi bilo nikakvo čudo, da se u mnogo kraćem roku nego što se očekuje, njena ruka potpuno oporavi. Ona sada treba opet da uči i da hoda, ali s obzirom na njenu želju, i volju, ona će i to brzo da savlada“, kaže izvor.

DEA ĐURĐEVIĆ se vraća na male ekrane , a evo i kada! (FOTO)

Mladen Mijatović priznao je da se svašta nagađa, ali da je Dea sada dobro. Na pitanje da li je moguće da se Dei kompletno vrati funkcija povređene ruke, on kaže:

„Znate šta, definitivno je, da se ide ka tome, i da se na tome radi. I ona ima želju i volju, jaka je, borac je, i mi se svi naravno nadamo najboljem. E sada, da li će se vratiti skroz funkcija ili neće, na to zaista niko u ovom trenutku ne može da ima odgovor. Uz nju smo, ona je strpljiva i uporna i to je za sada najbitnije. Ali ima tu još dosta posla. Lekari će tu još dosta morati da rade, i ona naravno sa njima zajedno, i to je sasvim sigurno. Za sada kažem sve ide okej, pa polako. Treba za sve to vremena. Ona je do daljeg u bolnici, gde će opet kad za to dođe vreme i kad doktori budu procenili, moći da izlazi, kao što je to do sad radila“, završava Mladen.

Dea nakon intervencije nije želela da ulazi u detalje o svom trenutnom stanju, ali je za medije rekla da se oseća dobro.

Izvor svetpoznatih.rs/kurir.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.