Svet poznatih
Poznati sa poznatima

ANDREANA ČEKIĆ o torturi u braku: Žena nije kriva što je neko bije! (VIDEO)

Otvorila dušu

0 363

Andreana Čekić na proslavi glauroznog punoletstva sina kolege Bobana Rajovića pojavila se u pratnji novog dečka Marka Miloševića.

Muž Andreane Čekić otkrio da ga je varala?! Brutalno mu odgovorila!

Kao i uvek, nasmejana pevačica otkrila je kako se oseća kao glavna gošća koja je zadužena za provod na zabavi.

„Koliko ja znam, ima nas nekoliko i biće sigurno veselo. Boban i ja smo dobri drugari, ali mislim da je sin izabrao“, a patom je otkrila da na privatnim proslavama svojih kolega dobija bakšiš:

„Pa ima, evo ja kad pravim neko veselje svi dođu kao džabe, ali nikad to nije tako. Tu nekako ima najviše bakšiša, mi volimo da častimo jedni druge“, rekla je pevačica.

Vest o njenom razvodu i dalje je jedna od gorućih tema u medijima, Andreana ističe da ne želi da se osvće na prošlost, pa je otkrila i da li ima kontakt sa bivšim suprugom Ivanom Miladinovićem, a potom je stavila i tačku na spekulacije o navodnom fizičkom nasilju koje je trpela od njega.

„Nećemo ga ni zvati, ni nazivati. Ne dešava se ništa, čekamo da potpiše razvod i nadam se da će što pre da bude. Papir realno ništa ne znači, ako se dvoje ne vole. Nismo u kontaktu, čujemo se samo preko advokata. Rekla sam psihičko nasilje, nije me zaista nikada napadao fizički, ali šta da kažem na to? Žena kao žena nada se da će biti bolje, ali kada shvati da neće, ostaviš to i ideš dalje.Treba prijaviti, što se i Nataše Bekvalac tiče, ne može žena da bude kriva kad je neko bije. Problem je u toj osobi što je agresivna, i naravno da treba to prijaviti, a nikako ćutati i trpeti“, završila je Andreana.

Za kraj razgovora, Čekićeva je otkrila da za probleme u braku pre medija saznali su njeni bliski prijatelji i kumovi, Ana Sević, Slađa Allegro i Darko Lazić.

U video-prilogu pogledajte ceo intervju sa pevačicom…

Izvor svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.