Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Uplašena! TAMARA MILUTINOVIĆ mora na operaciju glave!

Ima probleme

0 553

Tamara Milutinović ovih dana moraće da se podvrgne operaciji glave. Naime, ona je kao dete pala i isekla glavu razbijenom staklenom činijom od čega joj je ostao ružan ožiljak na čelu.

TAMARA MILUTINOVIĆ priželjkuje bebu, a evo šta je u tome sprečava! (FOTO)

„Tamara je i kao dete bila nestašna, pa na čelu nosi veliki ožiljak od pada na staklenu činiju. Zapela je trčeći uz stepenice i pala, a staklena činija i udarac u beton ozledili su joj kosti glave. Tamara je u komi odvezena u bolnicu, gde su sastavili oštećene kosti lobanje i ušili ranu na čelu, ali ostao je trag, koji sada ni najbolji puder ne može u potpunosti da prikrije“ – ispričao je izvor blizak mladoj pevačici i dodao:

„Nakon te operacije odlazila je na redovne kontrole i sve je bilo u savršenom redu do prošle godine, kada su krenule učestale glavobolje, zbog kojih ne spava noćima. Neko vreme trpela je bolove, a kada lekovi više nisu mogli da joj pomognu, otišla je kod lekara. Uradili su joj magnetnu rezonancu i primetili senke na mozgu, zbog čega su predložili operaciju kako bi se ustanovilo o čemu se konkretno radi“, kaže izvor i ističe da osim Tamare i njene porodice o problemu koji ima zna samo Katarina Grujić, s kojom je gotovo nerazdvojna.

Izvor Svet

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.