Svet poznatih
Poznati sa poznatima

ILDA ŠAULIĆ progovorila o majci! Evo kako živi GORDANA posle ŠABANOVE smrti!

Nikome nije lako

0 6.168

Četiri meseca posle smrti Šabana Šaulića njegova mlađa ćerka Ilda skupila je hrabrosti da progovorio ocu. Sa dubokim emocijama priča o njemu i priseća se kako je bilo kada su joj saopštili da joj je tata poginuo u saobraćajnoj nereći.

ILDA ŠAULIĆ ZA MEDIJE PRVI PUT NAKON SMRTI OCA! Predosetila nesreću i tražila od ŠABANA nešto što nikada nije!

„Bila tu sam stabilna kada su nam saopštili da je tata preminuo, što me sada pomalo i plaši. Iako delujem krhko, zapravo stresne I tragične trenutke prevazilazim snažno. Ne znam odakle crpim tu energiju, a čak sam i pokretačka snaga svima oko sebe u tim trenucima. Bila sam jaka i za mamu i za sestru i za brata. Uopšte ne znam odakle to izlazi, naročito što sam bila tatina mezimica“, priznala je pevačica.

Ona kaže da se ovakvi životni udarci mogu preživeti, ali zauvek ostaju rane.

„Iz ove perspektive znam da je ovo bol za ceo život i ništa više nikada neće biti isto. Ipak, trudim se da uvek sve okrenem na lepo i sećam ga se na najlepši mogući način. Bio je veliki i otišao je kao veliki. Zahvalna sam što je ostavio pesme kroz koje će uvek živeti i biti s nama“, dodaje Ilda.

Svako iz porodice teško je doživeo Šabanov, ali Ilda nema dilemu i zna kome je i danas najteže.

„Ovo je velika tragedija za sve nas, ali najteže je mojoj majci. Ipak je ona žena koja je 43 godine vodila njegov život i karijeru i sigurna sam da veoma teško podnosi kada je sama sa sobom, ali dok smo mi tu, dobro se drži. Mi smo tu da joj budemo najveći oslonac“, otkrila je Ilda.

Izvor Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.