Svet poznatih
Poznati sa poznatima

TAMARA TODEVSKA: Osećam se kao pobednik! Ovo je naš najveći uspeh na Eurosongu! (FOTO+VIDEO)

Ne smatra da je glasanje namešteno

0 293

Makedonska pop zvezda Tamara Todevska, i sestra pevačice Tijane Dapčević, sve je fascinlrala svojim nastupom i plasmanom na ovogodišnjoj Evroviziji.

Iako je dobila najveći broj poena od stručnog žirija, siutacija se znatno izmenila kada su glasovi publike u pitanju.

Kada se sve sabralo, Tamara je zauzela 8. mesto iako je do polovine glasanja bila u samom vrhu.

„Ponosna sam na sve što smo uradili. Ovo je timski uspeh. Tri meseca smo mukotrpno radili i stvarno smo svi verovali u uspeh. Ovo je bilo iskustvo koje nikad neću zaboraviti“, rekla je Tamara na početku razgovora za “Blic”.

Tamara kaže da nije razočarana te da smatra da je Holandija sa pesmom „Arcade“ zaslužno odnela pobedu:

„Naravno da nisam razočarana. Ja se stvarno osećam kao da smo pobedili. Ovo je naš najveći uspeh na Evrosongu. Prvo finale nakon sedam godina i prvi put smo u top deset. Jako sam ponosna i na sebe i na ljude koju su radili sa mnom.“

TAMARA TODEVSKA plakala kao kiša na Evroviziji, a ovo je razlog! (VIDEO)

 

Mnogim gledaocima nije bilo jasno kako su raspoređeni glasovi publike, kao i da je takmičenje namešteno, ali Tamara ne smatra da je tako:

„Shvatam glasanje, ali više mi nije važno. Osećam se kao da smo pobedili. Ne verujem da je takmičenje namešteno. Mislim da je svako ko pobedi zaslužio pobedu. Jako mi se sviđa “Arcade” i mislim da je Holandija zaslužila pobedu.“

Žiri Severne Makedonije u finalu nije dao nijedan glas Srbiji, što je mnoge iznenadilo, a da li je Tamaru:

„Ponosna sam i srećna i to je najvažnije sada. Hvala svima što su glasali i napravili da moj san postane moja realnost“, kaže Tamara.

S druge strane, Tamarina sestra, Tijana Dapčević, nakon finala je otkrila koliko je ponosna.

“ Jako sam ponosna na sestru koja je doživela uspeh i Makedoniji donela 8. mesto prvi put u istoriji. Od kada je Makedonija nezavisna, nije se desilo da ima tako dobar plasman. Do samog kraja je bila prva i onda se desio taj momenat glasanja publike, koji mi uopšte nije jasan, ali nema veze, kako god. Ja sam ponosna sestra, ona je napravila veliki uspeh, bila je stvarno na visini zadatka. Maestralno je donela sve, ne samo polufinale i finale nego svih 15 dana koliko je bila u Tel Avivu. Svim srcem smo svi uz nju, pogotovo ja i moj sin Vuk. Ja sam najponosnija sestra na svetu“, rekla je Tijana za “Blic”.

Pesmu „Proud“ kojom je Tmara predstavljala Makedoniju na Eurosongu možete poslušati klikom na sledeći link:

Izvor svetpoznatih.rs/espreso.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.