Svet poznatih
Poznati sa poznatima

NEVENA BOŽOVIĆ pred finale Evrosonga: Izrael me divno dočekao! Fanovi mi pružaju neverovatnu podršku…

Osvojila srca Izraelaca

0 188

Iščekujemo finalno veče najvećeg evropskog muzičkog takmičenja, a Nevena Božović otkriva kako se priprema i koja su joj očekivanja.

NEVENA BOŽOVIĆ uoči finala Evrosonga: Ostaviću srce na sceni!

„U srpskoj delegaciji vlada sjajna atmosfera pred veliko finale koje počinje večeras u 21 na RTS-u! Domaćini se trude da meni i mojim kolegama svaki trenutak proveden u Tel Avivu ostane u najlepšem sećanju, da upoznamo njihovu tradiciju i posetimo najatraktivnija mesta u Izraelu onoliko koliko nam obaveze to dozvole, a fanovi pružaju neverovatnu podršku, što nam puno znači. Nakon drugog polufinala, producenti takmičenja saopštili su redne brojeve finalista. Kako sam na konferenciji za medije posle našeg polufinala izvukla mesto u drugom delu finala, organizatori su odlučili da Srbija nastupa pod rednim brojem 23. Jedva čekam da još jednom izađem na scenu i predstavim Srbiju najbolje što umem“, kaže Nevena Božović uoči finala za Bilc.rs.

Nakon drugog polufinala od kada je poznat ceo spisak finalista 64. Pesme Evrovizije, srpska predstavnica Nevena Božović trenutno je na 18. mestu na evrovizijskim kladionicama, sa samo jedan odsto šansi za pobedu.

Nevena Božović nastupiće pod neverovatno mističnim brojem, za koji mnogi veruju da donosi sreću! (VIDEO)

Međutim, ono što je posebno zanimljivo jeste da je Nevenina “Kruna” nakon tri dana od objavljivanja pesme na zvaničnom kanalu Evrovizije među najpopularnijima u top listi video-klipova, dok je u našoj zemlji prva na trendingu.

„Raduju me i informacije da je “Kruna” u Srbiji na prvom mestu u trendingu na Jutjubu i da za manje od dva dana ima skoro milion pregleda. Pratite nas, navijajte i, ukoliko možete, glasajte za Srbiju i broj 23!“, kaže naša predstavnica.

A u sekciji za komentare na Jutjub stranici Evrovizije stranci su pohvalili numeru naše predstavnice, a najviše komplimenata stiglo je od ruskih državljana.

Bili su saglasni da ih je nastup kupio i da je očekuju u prvih pet mesta u finalu.

“Kruna” je za tri dana stigla do milion pregleda, pa je upravo tako u grupi evrovizijskih numera sa najvećom posetom na Jutjubu.

Izvor svetpoznatih.rs/blic.rs/alo.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.